Portal 072info

Nedjeljni horoskop od 10. 2. do 16. 2.

Saznajte šta nam zvijezde predviđaju za ovu nedjelju – nekima će se vratiti osobe iz prošlosti, neke očekuje naporna nedjelja na poslu…

 Ovan

Provedite prijatne trenutke sa prijateljima ove nedjelje. Moguće su lijepe vesti od neke bliske osobe. Posjetite početkom nedjelje rodbinu koju niste odavno vidjeli. Niste lijepo raspoloženi i ne priča Vam se. Najbolje bi bilo da što više vremena posvetite sebi i da budete ove nedjelje više kod kuće, nego sa drugima. Ne svađajte se sa partnerom oko sitnica. Drugi Vam nisu baš naklonjeni.

Bik

Potrudite se da skrenete pažnju na sebe. Više se zabavljajte i družite, širite kontakte. Komunikativni ste. Pazite da ne pravite nikakve greške na poslu. Očekujte priliv novca, ali i puno posla ove nedjelje. Nemojte se raspravljati sa kolegama ili saradnicima, nego budite konstruktivni. Za vikend idite do grada i odmarajte.

Blizanci

Jako ste lijepo raspoloženi. Opustite se i gledajte da se ne nervirate oko sitnica, gledajte širu sliku. Napravite plan za cijelu nedjelju. Gledajte da budete ljubazni prema drugima, da se usredsredite na obaveze. Pazite se u saobraćaju, a ako idete na neki duži put, provjerite vozilo detaljno. Zabavite se u gradu ili se bavite sportom. Bitno je da energiju kreativno trošite.

Rak

Nemojte previše živjeti u iluziji da će se sve srediti samo od sebe, jer to nikako nije tačno. Uzmite stvar u svoje ruke, nemojte samo praviti iste greške u vezi sa ciljevima kao prije. Budite uporni i ne odustajte. Prijatelji Vam mogu biti od velike pomoći. Ne raspravljajte se se sa članovima porodice ako ste napeti. Smirite se pa mirno porazgovarajte o čemu treba. Ne vraćajte se na stare veze, kao ni na stara prijateljstva.

Lav

Imate višak energije i čini Vam se da možete da uradite sve što poželite. Nemojte se samo previše osvrtati ove nedjelje na materijalne stvari. Razmislite bolje kako da se ne posvađate sa drugima. Problemi u saobraćaju su mogući, na kraćim putovanjima. Pazite kako prelazite ulicu. Nemojte biti neljubazni prema drugima ako ste nervozni. Nervoza će kulminirati sredinom nedjelje. Očekujte priliv novca u četvrtak ili petak.

Djevica

Razmišljate da se bavite nekim poslom koji ste pre radili, ako Vam se to dopada. U obzir dolazi i neki posao koji ima veze sa kontaktima, saradnjom ili uslugama. Bitno je samo da radite sa drugima, da budete pažljivi prema svima. Pazite na šta trošite novac, ne rasipajte se. Nesporazum sa partnerom je moguć.

Vaga

Napetost u vezi. Ali ta napetost je zato što Vama nikad nije dosta pažnje. Nemojte se zamjerati partneru, nego cijenite sve što on radi za Vas. Uozbiljite se i cijenite vrijeme provedeno sa porodicom i prijateljima. Ignorišite neozbiljne prijedloge za posao. Dobro se osjećate.

Škorpija

Moguće je da vam se vrati neko s kim ste izgubili kontakt. Nemojte kvariti sadašnju vezu takvim odnosima. Bitno je da živite u sadašnjosti. Ne raspravljajte se sa partnerom oko gluposti. Jako ste napeti i nervozni. Najbolje bi bilo da provedete više vremena van kuće.

Strijelac

Sredite kuću. Bacite sve što vam nije potrebno. Ne odlažite poslovne obaveze. Možete imati velikih problema zbog toga. Budite uporni i upornost će se isplatiti jednog dana. Bitno je da shvatite da ne možete da trpite svakoga, nego recite svakom šta mislite. Biće Vam lakše.

Jarac

Nemojte davati novac na stvari koje Vam nisu potrebne. Ulaganja u posao Vam trenutno nisu prioritet, nastavite sa radom kao i do sada. Možete imati veću štetu nego korist. Organizujte se bolje. Imaćete mnogo više posla pa ćete biti jako nervozni i napeti. Stari klijenti mogu opet da sarađuju sa Vama. Pazite kada krećete na put, mogući su problemi sa automobilom.

Vodolija

Ukoliko ste zaboravili da platite račune, to bi trebalo da uradite ove nedjelje. Potrudite se da se ne opterećujete previše oko novca. Gledajte da započnete nedjelju kako treba, naročito ponedjeljak i utorak, a poslije će sve ići svojim tokom. Nervoza u petak i subotu. Pazite šta izgovarate, da ne biste povrijedili nekog. Slobodni mogu upoznati nekog preko posla.

Ribe

Strastveni ste. Samo biste išli negdje. Želite da Vam drugi udovoljavaju. Moguć je manji nesporazum sa partnerom. Nađite način kako to da prevaziđete i čeka Vas lijepa nedjelja ispunjena uživanjima i lijepim planovima. Budite ambiciozni. Sredina nedjelje će biti naporna na poslu. Ne započinjite ništa novo ako ne morate, nego završavajte ono što ste započeli.

Podijelite članak