Portal 072info

Nejra Vehabović jedina finalistica iz Zenice na 25. Jubilarnom izboru Miss Federacije BiH 2020

07
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako u izvanrednim okolnostima izbor “Miss Federacije BiH 2020” održat će se uz sve propisane epidemiološke mjere zaštite zbog korona virusa.

Jubilarni izbor „Miss Federacije BiH 2020“ održat će se 18. rujna 2020 u 21 sat, uz direktan prijenos na Federalnoj TV i RTV TK. “Vjerujemo da ćemo našim gledateljima upriličiti spektakl mladosti, ljepote, muzike i humanosti kakva i jeste ova manifestacija sve ove godine”, priopćila je Direkcija izbora Miss BIH za Miss Svijeta.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Počelo je i telefonsko glasanje za Miss TELEVOTING Federacije BiH 2020 koji traje sve do kraja finalnog izbora 18.09. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva, direktno ulazi u finale top 13 finalistica i osvaja lentu Miss TELEVOTING BiH 2020.

Budite i Vi jedan od članova žirija koji će odlučiti koja djevojka će ponijeti ovu laskavu titulu! Za Nejru Vehabović iz Zenice možete glasati na broj 096 840 816. Pozivi sa svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH, cijena poziva je 1 KM plus 17% pdv. Inače, ove godine izbor “Miss BiH za Miss Svijeta” obilježava svoj veliki Jubilej, 25 godina rada.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

U pripremi ovog velikog svečanog događaja djevojke su se okupile u Lukavcu gdje su im domaćini pokazali brojne ljepote i krajolike Lukavca te čuveno jezero Modrac gdje su snimale i video klipove koje će gledatelji imati priliku vidjeti u direktnom tv prijenosu. Ovogodišnji izbor Miss Federacije BiH održava se u vrijeme Sajma turizma i ekologije “List” u Lukavcu koji su zajedno s Turističkom zajednicom Općine Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije turizma te zaštite okoliša.

„Izbor MISS FEDERACIJE BiH i ove godine ima moto “Ljepota sa svrhom”. U okviru turističke kampanje „ Lukavac- grad i prirodne ljepote“ , urađen je novi spot namjenjen promociji Lukavca na domaćem, regionalnom i inozemnom tržištu, kako bi se unaprijedio imidž Lukavca. Poruka video-promotivnog spota jeste da je Lukavac brižan i odgovoran domaćin, pun gostoljubivih i srdačnih ljudi, te se kroz čitavu priču kombinuju kadrovi prekrasnih pejzaža, zajedno sa prirodom, kako bi se razvila svijest ljudi i skrenula pažnja na vrijednosti koje priroda nudi,“ izjavila je Stela Zubak Jovanović, izvršna direktorica Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 171
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6