maxresdefault 1 1 e1636893737559 750x354 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 15, 2021 @ 14:10
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Dalila Dragojević odlučila je da sa Filipom Carem ode korak dalje. Legla je preko njega i počela da ga ljubi ispod pokrivača.

NER FIT

Dragojevićka je nekoliko nedjelja unazad hvalila svoje vještine u krevetu, a sada ih je pokazala Caru. Dalila i Car su imali žestoku vrelu akciju koja je trajala nekoliko minuta, a zatim su nastavili da se maze ispod pokrivača.Podsjetimo, njih dvoje su naglasili da su nekoliko puta pokušali da imaju odnose, ali da ih je uvijek nešto kočilo, a prva žestoka vrela akcija se desila nakon što je Dejan zvanično zatražio papire za razvod braka.

Inače, Dalilin bivši dečko Mladen Vuletić sa kojim je bila u vezi u rijalitiju “Parovi” otkrio je u emisiji na “Hype TV” kako je takve momente imala i dok je bila intimna sa njim u pomenutom rijalitiju.

Ona je već imala intimne odnose u rijalitiju. Ja znam njene pokrete ispod jorgana. Kad je bila u “Parovima”, molila je produkciju da ne puštaju zbog njenog babe snimake. Govorila je: “Nemojte, kumim vas Bogom, ubiće me babo”. A sad evo šta radi, čovjek završio u bolnici – rekao je Vuletić.

Tekst se nastavlja nakon reklame
LIDER