Portal 072info

Nekada najbolje prijateljice: Izlazak cura u provod se umalo završio tragedijom

Mnogi bi rekli da se samo muškarci znaju potući kad izađu vani i popiju koju čašicu više. Ipak sljedeći slučaj pokazuje upravo suprotno.

Naime, najbolje prijateljice Sophie Robinson i Melissa Causer su izašle u provod u doček Nove 2014. godine.

Kako je Robinson izjavila kasnije kako su se provodile pijući mnogo alkohola, ali i uživajući obilazeći klubove i pubove. Tokom narednih nekoliko sati miješale su votku, razne koktele. Robinson je kasnije rekla kako se provodila kao nikada u životu.

Ipak da će nova godina početi tragično za Sophie Robinson pokazalo je ono što se desilo poslije toga. Naime, tuča između dvije prijateljice se desila, a deblji kraj je izvukla Robinson.

Naime, Causer je svojom štiklom u bijesu i potpuno pijana udarila čak tri puta Robinson u očnu duplju i pritom joj izbila oko, a razlog je, vjerovali ili ne, sprej za kosu.

Rezultat svega je da sada Robinson ima umjetno oko, a njena nekadašnja prijateljica je u zatvoru zbog teškog napada i povreda i služi kaznu od 7 godina.

“Nikada nisam vidjela da se Melissa ponaša nasilno kao tu noć. U jednoj sekundi se sve promijenilo, bila mi je najbolja prijateljica, a onda i osoba koja mi je upropastila život”, rekla je Sophie.

Kako je sama rekla Sophie njena priča treba da potakne razmišljanja o prekomjernom konzumiranju alkohola i šta se sve može desiti kada ste u stanju neuračunljivosti.

avaz.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box