5d8fd9d808a5d8bfd66806df65bf342f L
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Regija / Sport
NER FIT

Ozbiljne probleme hrvatskom NK Pomorac iz Kostrene nanijele su divlje svinje koje su potpuno devastirale travnjak stadiona ovog kluba, javlja portal Sportcom.hr.

FIXGEHALT

Nije novost da se divlje svinje često pojavljuju oko igrališta u Žuknici, ali da su ga ovoga puta u potpunosti prekopale, to jeste.

Foto: Sportcom.hr

– Prvi upad divljih svinja dogodio se prije petnaestak dana, tada su iskopale manju površinu, to je bilo u planu sanacije. Onda smo primijetili drugi upad, tada su oštetili igralište na dva mjesta, a u ponedjeljak smo zatekli iskope po praktično cijelom igralištu. Užasno – kazao je Karlo Đivoje, voditelj omladinske škoe hrvatskog trećeligaša.

LIDER

Foto: HNS

Problem je što otkada se počelo graditi pomoćno igralište divlje svinje očito lakše ulaze na inače ograđeno travnato igralište, koje je toliko devastirano da kompletni klupski pogon od 120 igrača nema trenutno gdje trenirati i igrati.

Pomorac je od 2001. do 2003. igrao u 1. HNL, a na ovom stadionu je i kadetska reprezentacija BiH igrala jednu utakmicu Evropskog prvenstva 2017. godine.