Portal 072info

Neki Novi Klinci: Marina Tadić i Dragica Zlatić pjevaju nove hitove

Nova emisija show programa “Neki novi klinci“ i ovoga petka u vašim domovima putem OBN-a nakon premijere serije „Elif“. Dobro znani hitovi u savršenoj interpretaciji najmlađih otopit će vaše srce.

Djeca iz cijele regije nastavljaju utrku za najljepši glas ispod 14 godina. Ovoga petka dominiraju dječaci, koji su većinom odabrali, za promjenu, zabavnjake. Sjajne glasovne mogućnosti pokazat će svi na sceni, uz hitove koje ste slušali posljednjih godina.

Pjevat će se Zana, Dženan Lončarević, Mirza Selimović, Adil i mnogi drugi. Mjesta u narednog krugu ima samo za šestero kandidata, tako da će borba biti neizvjesna do zadnjeg trenutka.

U žiriju sjede Ivana Selakov, Jelena Kostov, Ermin Redžić Bubi, Aleksa Perović, Fatmir Sulejmani i Marina Tadić. Publici pored ekrana, ali i onoj u studiju, svoje nove pjesme predstavit će Dragica Zlatić i Marina Tadić.Pravila su već poznata, ali nije loše još se bolje snjima upoznati radi boljeg praćenja.

U prvom krugu svaki će se natjecatelj predstaviti s jednom pjesmom. Stručni žiri će ih dobro slušati i svaki član glasat će pojedinačno. natjecatelj koji dobije svih šest DA, prolazi izravno u naredni krug natjecanja. Ukupno prolazi njih šest , a ukoliko ih više dobije svih šest glasova, na kraju emisije pjevat će se baraž, koji će odlučiti konačni odabir. Ukoliko manje od šest natjecatelja dobije svih šest DA, klinci koji su dobili manje glasova imat će novu prigodu pjevati u baražu i boriti se za preostala mjesta u natjecanju.

U večerašnjem izdanju showa nove će pjesme predstaviti Marina Tadić i Dragica Zlatić. Stoga ne propustite novo izdanje Nekih Novih Klinaca sutra nakon serije Elif.

Podijelite članak

Počitajte još

OBN ponosno najavljuje: Senad Hadžifejzović vodi subotnji show program

Redakcija

OBN TV Sa slatkim na ti – kulinarski show od kojeg rastu zazubice

Redakcija

U seriji Nazar strastveni učitelj, privatno hladnokrvi poduzetnik

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box