Portal 072info

Neki novi klinci na OBN TV: Nebrušeni dijamanti

I ovoga petka, 11.11.2016. od 20 sati na OBN TV nastavlja se potraga za mladim muzičkim zvjezdicama. Devet novih natjecatelja koji će pokušati što bolje izvesti muzičke numere koje su odabrali i izboriti prolaz u drugi krug takmičenja.

Dječjih interpretacija nikad dosta! Osim što su neizmjerno zabavni, pjesmice  kod klinaca pomažu razvoju emocija i kreativnosti, a pjevanje i učenje pjesama idealan je način da klinci i klinceze obogate svoj rječnik i razviju samopouzdanje.

U novoj emisiji prvog kruga muzičkog showa Neki novi klinci žiri će biti u malo izmijenjenom sastavu: Aleksandra Prijović, Ivana Selakov, Bane Mojičević, Darko Lazić, Dinča i Topalko

Žiriju ni ovoga petka neće biti lako odabrati najbolje jer nastupiti će fenomenalni talenti.  Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će pomoći klincima i u ovom izdanju da što lakše prebrode tremu.

U petak, u četvrtom izdanju nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze, Neki novi klinci” koji se emituje na OBN TV nastupiti će :

 

SOFIJA LUKIĆ, ona  ima 13 godina i dolazi iz Beočina. Svira klavir i obožava da pjeva. Njen muzički uzor je Džastin Biber . Za sebe kaže da je uporna i vesela a da mana nema.

ZORANA MIĆANOVIĆ ima 11 godina i dolazi iz Šapca . Voljella bi da jednoga dana ima krijeru poput Snežane Đurišić.  Za sebe kaže da je druželjubiva i da voli da peva, a kao najveću manu kod sebe vidi to što voli da jede kolače.

JOVANA ĐURĐIĆ ima 12 godina  i dolazi iz Velike Moštanice. Jovana voli da pjeva i igra. Muzički uzor joj je Ceca . Za sebe kaže da je dobra, lijepa, lijepo pjeva i veoma je uporna, mada malo tvrdoglava.

JOVANA JOVANOVIĆ ima 14 godina i dolazi iz Novog Sada. Njen muzički uzor je Verica Šerifović. Jovana za sebe kaže da je komunikativna i tvrdoglava. Gledaocima OBN TV je poznata  iz prve sezone Nekih novih klinaca.

ANESA SULJAKOVIĆ ima 11 godina i dolazi iz naše zemlje, tačnije iz Maglaja. Anesa se pored pjevanja bavi i glumom i plesom. Voli pjesme Jelene Rozge i Milene Vučić. Za sebe kaže da je osjećajna, da voli svakoga i da ne zna biti loša osoba.

 LIDIJA MUSIĆ ima 13 godina i dolazi iz Niša.  Lidija za sebe kaže da je uporna i pomalo tvrdoglava. Najviše voli da sluša Zoricu Brunclik i Nadicu Ademov.

 DAMJAN DIMEVSKI ima 14 godina i dolazi iz Skoplja, Makedonija. Sa Damjanom Dimovskim se opet družimo u drugoj sezoni s obzirom da jeon bio takmičar i prošle sezone.

 IVANA ŠUNDIĆ ima 14 godina i dolazi iz Stojnika kod Aranđelovca. Voli pjesme Vide  Pavlović  i Aleksandre Prijović koja je članica žirija u ovoj emisiji.

JELENA STEFANOVIĆ ima 12 godina i dolazi nam iz Niša. Pored pjevanja Jelena se bavi i slikanjem a igra i folklor. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Kao svoje vrline navodi iskrenost, požrtvovanost  a kao svoju manu navodi sebičnost.

Podijelite članak

Počitajte još

Ostanite zdravi: Pet vježbi koje će vam ukloniti bol u leđima i vratu

Redakcija

Bayern se pohvalio nevjerovatnom transformacijom Goretzke nakon izolacije

Redakcija

Postoje kozmetički proizvodi koje nikada ne biste trebali naručivati putem interneta

Redakcija

Taekwondo Akademija Jale nastavlja sa treninzima

Redakcija

Dječaci isprovocirali crnu udovicu da ih ubode da dobiju Spider-manove moći pa završili u bolnici

Redakcija

Otkriveno gdje će Univerzitet Oxford testirati potencijalnu vakcinu protiv COVID19

Redakcija

Veličanstvene životinje kojih uskoro neće biti zbog nas

Redakcija

SEKS SKANDAL: Ruski patrijarh smijenio dvojicu episkopa zbog sudjelovanja u homoseksualnim orgijama

Redakcija

Troje mrtvih u napadu u Francuskoj!

Redakcija

Trebate odmrznuti meso? Ovo su tri najsigurnija načina

Redakcija

SIPA i Tužilaštvo BiH ušli i u KCUS: Zašto je Solak KCUS-u platio 900.000 maraka?!

Redakcija

Najavljen probni let prvog aviona sa električnim pogonom

Redakcija

Niste ni svjesne šta ga usrećuje: Muškarci obožavaju ženski orgazam zbog ovih pet razloga

Redakcija

Čampara otvorio srce: Iako bira podobne i manje pametne, ja više volim Bakira nego on mene!

Redakcija

Četiri načina na koja vas soda bikarbona može proljepšati

Redakcija

Otkriveno gdje bi mogle biti sakrivene desetine tona nacističkog zlata

Redakcija

Poznat datum novog pokušaja: Odgođeno istorijsko lansiranje NASA-e i SpaceX-a

Redakcija

GRAS u problemima, nemaju vozača

Redakcija

Muškarac koji je bio žena trudan je s manekenkom koja je bila muškarac (FOTO)

Redakcija

Tužilaštvo BiH provjerava navode o lažnim vizama za Iračane i Pakistance

Redakcija