Portal 072info

Neki novi klinci na OBN TV: Nebrušeni dijamanti

I ovoga petka, 11.11.2016. od 20 sati na OBN TV nastavlja se potraga za mladim muzičkim zvjezdicama. Devet novih natjecatelja koji će pokušati što bolje izvesti muzičke numere koje su odabrali i izboriti prolaz u drugi krug takmičenja.

Dječjih interpretacija nikad dosta! Osim što su neizmjerno zabavni, pjesmice  kod klinaca pomažu razvoju emocija i kreativnosti, a pjevanje i učenje pjesama idealan je način da klinci i klinceze obogate svoj rječnik i razviju samopouzdanje.

U novoj emisiji prvog kruga muzičkog showa Neki novi klinci žiri će biti u malo izmijenjenom sastavu: Aleksandra Prijović, Ivana Selakov, Bane Mojičević, Darko Lazić, Dinča i Topalko

Žiriju ni ovoga petka neće biti lako odabrati najbolje jer nastupiti će fenomenalni talenti.  Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će pomoći klincima i u ovom izdanju da što lakše prebrode tremu.

U petak, u četvrtom izdanju nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze, Neki novi klinci” koji se emituje na OBN TV nastupiti će :

 

SOFIJA LUKIĆ, ona  ima 13 godina i dolazi iz Beočina. Svira klavir i obožava da pjeva. Njen muzički uzor je Džastin Biber . Za sebe kaže da je uporna i vesela a da mana nema.

ZORANA MIĆANOVIĆ ima 11 godina i dolazi iz Šapca . Voljella bi da jednoga dana ima krijeru poput Snežane Đurišić.  Za sebe kaže da je druželjubiva i da voli da peva, a kao najveću manu kod sebe vidi to što voli da jede kolače.

JOVANA ĐURĐIĆ ima 12 godina  i dolazi iz Velike Moštanice. Jovana voli da pjeva i igra. Muzički uzor joj je Ceca . Za sebe kaže da je dobra, lijepa, lijepo pjeva i veoma je uporna, mada malo tvrdoglava.

JOVANA JOVANOVIĆ ima 14 godina i dolazi iz Novog Sada. Njen muzički uzor je Verica Šerifović. Jovana za sebe kaže da je komunikativna i tvrdoglava. Gledaocima OBN TV je poznata  iz prve sezone Nekih novih klinaca.

ANESA SULJAKOVIĆ ima 11 godina i dolazi iz naše zemlje, tačnije iz Maglaja. Anesa se pored pjevanja bavi i glumom i plesom. Voli pjesme Jelene Rozge i Milene Vučić. Za sebe kaže da je osjećajna, da voli svakoga i da ne zna biti loša osoba.

 LIDIJA MUSIĆ ima 13 godina i dolazi iz Niša.  Lidija za sebe kaže da je uporna i pomalo tvrdoglava. Najviše voli da sluša Zoricu Brunclik i Nadicu Ademov.

 DAMJAN DIMEVSKI ima 14 godina i dolazi iz Skoplja, Makedonija. Sa Damjanom Dimovskim se opet družimo u drugoj sezoni s obzirom da jeon bio takmičar i prošle sezone.

 IVANA ŠUNDIĆ ima 14 godina i dolazi iz Stojnika kod Aranđelovca. Voli pjesme Vide  Pavlović  i Aleksandre Prijović koja je članica žirija u ovoj emisiji.

JELENA STEFANOVIĆ ima 12 godina i dolazi nam iz Niša. Pored pjevanja Jelena se bavi i slikanjem a igra i folklor. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Kao svoje vrline navodi iskrenost, požrtvovanost  a kao svoju manu navodi sebičnost.

Podijelite članak