Portal 072info

Neki novi klinci na OBN TV: Nebrušeni dijamanti

Ove jeseni OBN TV i Grand produkcija nastavljaju potragu za najsjajnijim mladim muzičkim zvjezdicama. U show “Neki novi klinci” i ovoga petka, 04. Novembra 2016. godine od 20. 00 sati u programu OBN TV predstaviti će se novih desetero natjecatelja koji će sjajnim glasovima pokušati izboriti prolaz u drugi krug natjecanja.

Dječje interpretacije uvijek su bile izvor posebnih pozitivnih emocija, sreće i zadovoljstva, ne samo te djece i njihovih roditelja nego i širokih masa. Bez obzira na različite situacije, teškoće, probleme i izazove djeca su još uvijek tačka ujedinjenja i sinergije, trenutak kojem se rado vraćamo i iz kojeg crpimo snagu da dalje radimo. Tako će biti i ovoga petka od 20:00 sati u trećoj emisiji prvog kruga muzičkog showa Neki novi klinci.

Žiriju ni ovoga petka neće biti lako odabrati najbolje jer su klinci sve bolji i bolji.  Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će pomoći klincima i u ovom izdanju da što lakše prebrode tremu.

U petak, u trećem izdanju nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze, Neki novi klinci” koji se emituje na OBN TV nastupiti će “mali slavuji” :

 

  1. TAKMIČR

IVONA DOKIĆ ima  9 godina i dolazi iz Beograda. Pored pJevanja ona je ovladala i tehnikama taekwandoa, bavi se gimnastikom i crtanjem…. Vedra je , vesela, komunikativna. Posjeduje sportski duh  lijep glas što je idealno za takmičenje. Pjeva”Crno o belo ”od Kaliopi.

  1. TAKMIČAR

AJLA TOPIĆ ima  10godina i dolazi nam čak iz  Haaga u  Austriji . Voli da pleše, pjeva, ide na hor ali i svira violinu. Za sebe kaže da je nestrpljiva ali i odgovorna i komunikativna . Pjeva „Ja te pjesmom zovem“ od Hanke Paldum.

  1. TAKMIČAR

HANA ŠUKALO ima 11godina i dolazi nam iz Sarajeva, BiH. Marija Šerifović joj je muzički uzor. Hana je tvroglava kako za sebe kaže. Pored toga što pjeva ona svira i violinu.  Pjeva “Moli, moli”od Jelene Nikolić.

  1. TAKMIČAR

HAJRUDIN MILKIĆ ima 15godina i dolazi iz  Sarajeva, BiH. Pored pjevanja Hajrudin igra i fudbal. Znači najbolji pjevač među fudbalerima. Za sebe kaže da je veoma uporan. A muzički uzor mu je Šaban Šaulić. Učestvovao je u prošloj sezoni. Ovoga puta pjevat će “Moja prva ljubav”pd Mileta Kitića.

  1. TAKMIČAR

JANA ĐORĐEVIĆ ima  12godina i dolazi iz Niša. Pored pjevanja Jana voli da kreira, odnosno bavi se umjetničkim kreiranjem  a pored toga i  glumi. I ako je kako kaže malo tvrdoglava Jana je dobar drug, iskrena i poštena. Uzori su joj Sara Jovanović i Jelena Tomašević. Pjeva “Moj je život moja pjesma” od Karolina Gočeva, Nina Badrić, Maja Sar i Aleksandra Radović

 

  1. TAKMIČAR

MIRJANA ŽEROVNIK ima 11 godina i dolazi iz Beograda. Njen muzički uzori su Jelena Tomašević i Zorica Brunclik. Za sebe kaže da je pozitivna osoba ali i da voli da se svađa. Pjeva“Ne dam ovo malo duše“od  Zorice Brunclik.

 

 

 

  1. TAKMIČAR

DAVID ARDŽIK ima  14g.odina i dolazi iz Skoplja, Makedonija. Njegov brat blizanac se takođe takmiči a sada je podrška. Ko je bolji pjevač vidjećemo tokom takmičenja. Peva “Branim”od Saše Kovačevića.

  1. TAKMIČAR

MELIHA IMŠIROVIĆ ima 13godina i stiže iz Gradačca, BiH. Voli da pjeva folk mziku i sevdalinke a kada je muzika u pitanju ona se ugleda na Hanku Paldum. Pjeva “Što je moje to je samo moje”od Ane Bekute.

 

  1. TAKMIČAR

TAMARA JAKIMOVSKA ima 10godina i dolazi  iz Kumanova, Makedonija.Ona voli da pjeva i pop, i etno muziku. Gledaoci će u petak svakako uživati u njenom glasu. Pjevat će “Svoja I tvoja”od  Marija Šerifović.

 

 

 

 

  1. TAKMIČAR

SAVA ČIPLIĆ ima  9godina i dolazi iz  Žabalja. Sava je bio maskota prošle sezone zbog svog zaista simpatičnog predstavljanja, uživali smo u njegovom glasu ali su ga boginje tada spriječile da nastavi takmičenje.  Zato je sada opet sa nama da nastavi gdje je stao.  Volio bi da pjeva kao njegov idol Šaban Šaulić. Za sebe kaže da je pošten i savjestan a mana mu je što je tvrdoglav. Pjeva “Kasno će biti kasnije” od Šerifa Konjevića.

Podijelite članak