Portal 072info

NEKI NOVI KLINCI Nastavlja se potraga za najmlađom zvijezdicom

????????????????????????????????????

OBN TV i Grand  i ovoga petka od 20:45h nastavljaju potragu za najsjajnijim mladim muzičkim talentima.

Kroz show “Neki novi klinci” klince će i ovoga petka voditi Ana Sević i Filip Mitrović. Žiri je i dalje u istom sastavu Topalko,  Bane, Rada i Milica koji će osim ocjenjivanja savjeta za što bolju izvedbu klincima staviti do znanja da je ipak škola na prvom mjestu i da je ne treba zanemariti.

Uz klince i OBN TV je I prošle sedmicio bio veliki broj gledalaca tako da su Neki novi klinci i ovoga puta ostavili konkureciju daleko iza sebe.

NEKI NOVI KLINCI, 22.01.2016, (20:45 – 22:31 h), target: All 4+:

AMR:16,02%

SHR:28,50%

PRVI PAR

AMNA JUSIĆ ima 15 godina i dolazi iz Tuzle. Amna za sebe kaže da je veoma plemenita. Uživa u pjevanju a voli i da pleše. Njen muzički uzor je Marija Šerifović. Amna se ovoga puta predstavlja pop pjesmama:

1- RIJEKA BEZ IMENA-Maja Šestić

2-BOL DO LUDILA- Marija Šerifović

JELENA SAVIĆ dolazi Gornjeg Milanovca I ima 15 godina. Voli da glumi pored pjevanja. Njen muzički uzor je Snežana Đurišič. Za sebe kaže da je uvjek spremna za zabavu, iskrena i druželjubiva. Predstaviće se folk pjesmama:

1- NOĆAS MI SRCE PATI- Silvana Armenulić

2-DOĐI DA MI RUKE GREJEŠ- Zlata Petrović

DRUGI PAR

MAGDALENA SRETENOVIĆ je jedanaestogodišnja djevojčica koja dolazi iz Smedereva. Nina Badrić i Aleksandra Radović su njeni muzički idoli. Ona za sebe kaže da uvjek prihvata savjete i veoma je preduzimljiva. Mada vrlo često kasni i to ne voli kod sebe. Pored pjevanja voli da svira gitaru i čita knjige . Ona će pjevati pop pesme :

1-TAKVI KAO TI- Nina Badrić

2-DAIRE- Smak

KERIM PUŠILO je dvanaestogodišnji dječak iz Goražda. Kerim je raspjevani golman, jer pored pjevanja koje mu je prva ljubav on voli i da brani, mada mu i ostali sportovi idu od ruke.  Saša Matić i Zdravko Čolić su njegovi muzički uzori. Onse predstavlja folk pjesmama i to:

1-NE IDI S NJIM- Saša Matić

2-GAS DO DASKE- Petar Mitić                                                                                                                                                 5.

TREĆI PAR

JOVANA PERIŠIĆ ima 12 godina I dolazi iz Požege. Voli za sebe da kaže da je vesela, pametna i dobra. Voli da pjeva i glumi u školskim predstavama. Ona će pjevati pop pjesme:

  • DA TE VOLIM- Aleksandra Kovač

2- NE DAM NA TEBE- Jelena Tomašević

JELENA ANTEVSKI je desetogodišnja curica iz Kačareva, Njen muzički uzor je Karolina Gočeva. Ona za sebe kaže da je odgovrna i uporna a predstaviti će se pravim etno zvukom:

1-GUSTA MI MAGLA MADNALA- kosovska pjesma

2- EJ DRAGI DRAGI – kosovska pjesma

ČETVRTI PAR

  1. JOVANA RICHTER ima 13 godina i dolazi iz Kragujevca. Ona se pored pjevanja bavi i latinoameričkim plesom, streljaštvom , voli da crta, imitira i glumi. Njen muzički uzor je Arijana Grande. Ona će pjevati pop pjesme :

1-ALKATRAZ- Severina

2- IMA JEDAN SVJET-Zorica Kondža

TEODORA JOVANOVIĆ dolazi Batajnice.Ova jedanaestogodišnja djevojčica  za sebe kaže da mane nema a vrlina joj je dobrota. Ipak najviše uživa u pjesmi. Ona će pjevati folk pesme :

1-ZLATNIK- Tanja Savić

2-ZA NAS KASNO JE- Aleksandra Prijović

Podijelite članak