Portal 072info

Neki novi klinci – NOVA sezona u petak na OBN-u nakon Elif

 

Počinje i dugoočekivana treća sezona show programa „Neki novi klinci“. Najsimpatičnija i najemotivnija zabava za sve klince i klinceze, ali i one starije, vraća se na TV ekrane u petak 20. listopada/oktobra u 20:55h.

Od ove sezone u žiriju pjevačkog natjecanja za najmlađe naći će se Nemanja Stevanović, Ivana Selakov, Fatmir Sulejmani, Aleksandra Bursać, Ermin Redžić Bubi i Jelena Kostov. Pravila ste vidjeli već u prvoj emisiji, ali nije loše još se bolje snjima upoznati radi boljeg praćenja. U prvom krugu svaki će se natjecatelj predstaviti s jednom pjesmom. Stručni žiri će ih dobro slušati i svaki član glasovat će pojedinačno. natjecatelj koji dobije svih šest DA, prolazi izravno u naredni krug natjecanja. Ukupno prolazi njih šest , a ukoliko ih više dobije svih šest glasova, na kraju emisije pjevat će se baraž, koji će odlučiti konačni odabir. Ukoliko manje od šest natjecatelja dobije svih šest DA, klinci koji su dobili manje glasova imat će novu prigodu pjevati u baražu i boriti se za preostala mjesta u natjecanju.

Nakon što su neki od kandidata sazreli za natjecanje u Zvezdama Granda, pojavili su se sasvim novi klinci koji su spremni zauzeti njihova mjesta. Kako smo mogli vdijeti na audicijama u BiH i iz naše zemlje ove će godine biti ozbiljnih pretendenata za pobjedu. Voditelji programa i ove sezone su simpatično Ana Sević i Milan Mitrović.

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box