Portal 072info

OBN TV: Večeras show za najmlađe „Neki novi klinci“

Večeras show za najmlađe „Neki novi klinci“ napuštaju dva kandidata. Oni dobijaju zahvalnice za učetvovanje u emisiji i mogućnoast da se opet okušaju sljedeće godine.

U svakoj emisiji „Neki novi klinci“  koja je večeras od 20:50 na programu OBN TV takmičiće se osam dječaka i djevojčica. Oni će se takmičiti i večeras u parovim ai pjevat će se po jednu pop i jednu folk pjesmu, a žiri će izabrati da li im se sviđa jedna, nijedna ili obje numere…. 

Specijalni večerašnji gost u žiriju je Nemanja Stevanović. A ovo su kandidati koji ćemo večeras imati priliku vidjeti na velikoj sceni Granda. 

Milena Kostić, ima 14 godina i dolazi iz Prokuplja. Voli da glumi. Trenira rukomet, govori engleski. Njen muzički uzor je Lana Del Rey. Voli da se druži i veoma je uporna.

Nevena Jevtović, ima 14 godina i dolazi iz Užica. Njen muzički uzor je Aleksandra Prijović. Za sebe kaže da mana nema. Njen omiljeni muzički pravac je folk.

Džejla Ramović, ima 13 godina i dolazi i Goražda. Pored toga što pjeva, ona svira i klavir. Obožava Adel i Kaliopi. Kaže da je uvijek ljuta kada muzičari ne znaju da sviraju ono što ona hoće da pjeva.

Aleksandar Temelkov, ima 15 godina i dolazi iz Skoplja. On uživa u muzici i njegova najveća ljubav je pjevanje. Njegov muzički uzor je Šaban Šaulić. 

Magdalena Kostić, ima 14 godina i dolazi iz Smedereva. Magdalena igra folklor, umije da glumi, ali najviše ipak voli da pjeva. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Nema mane, a vrline su joj da je pametna i vrijedna.

Dragan Đorđević, ima 12 godina i dolazi iz Paraćina. Njegov uzor je Šaban Šaulić. Voli da pjeva, i uživa u muzici.

Bojana Srdanović, ima 7 godina i dolazi iz Novog Sada. Kada ne pjeva, ona igra folklor. Njen muzički idol je Ivana Selakov.

Anđelija Bajić, ima 7 godina i dolazi iz Vrčina. Ona pored pjevanja igra i folklor. Voli da pjeva narodnu muziku.

Podijelite članak