Portal 072info

Neki novi klinci – žiriju selfiji služe za opuštanje pred „ribanje“ kandidata

 

Prošlog petka počela je treća sezona show programa „Neki novi klinci“. Najsimpatičnija i najemotivnija zabava za sve klince i klinceze, ali i one starije, i ovog petka na TV ekranima od 20 sati.

Od ove sezone u žiriju pjevačkog natjecanja za najmlađe naći će se Nemanja Stevanović, Ivana Selakov, Fatmir Sulejmani, Aleksandra Bursać, Ermin Redžić Bubi i Jelena Kostov. Kako su i sami bili dio sličnog showa, članovi žirija dobro znaju kako je boriti se s tremom i pjesmama. Kako bi se i sami opustili uradili su svi po nekoliko selfija prije početka snimanja, ali i za vrijeme emisije. Popularnost na društvenim mrežama ipak je jako bitna. Pravila ste vidjeli već u prvoj emisiji, ali nije loše još se bolje snjima upoznati radi boljeg praćenja. U prvom krugu svaki će se natjecatelj predstaviti s jednom pjesmom. Stručni žiri će ih dobro slušati i svaki član glasat će pojedinačno. natjecatelj koji dobije svih šest DA, prolazi izravno u naredni krug natjecanja. Ukupno prolazi njih šest , a ukoliko ih više dobije svih šest glasova, na kraju emisije pjevat će se baraž, koji će odlučiti konačni odabir. Ukoliko manje od šest natjecatelja dobije svih šest DA, klinci koji su dobili manje glasova imat će novu prigodu pjevati u baražu i boriti se za preostala mjesta u natjecanju. U ovoj emisiju vidjet ćemo sjajne interpretacije pjesama Jelene Tomašević, Karoline Gočeve, Šabana Šaulića, Marije Šerifović i još nekih najpoznatijih pjevača iz regije.

Voditelji programa i ove sezone su simpatični Ana Sević i Milan Mitrović koje zajedno sa kandidatima i žirijem gledate na OBN-u u petak u 20 sati.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box