Portal 072info

Nema više haosa sa fotkama: Whatsapp je objavio niz korisnih promjena

Spomenuti foto-filteri su najveća novost, a mogu se primijeniti na slike, video ili čak animirane GIF-ove. Za sada je tu tek pet opcija, Pop, B&W, Cool, Chrome i Film, no poznavajući Facebook, vlasnike WhatsAppa, ne treba ni sumnjati da će stići i drugi materijal za uljepšavanje snimljenog sadržaja.

Druga novost je automatska organizacija multimedijalnog materijala. Pošalje li korisnik nekoliko slika ili filmića u chat, automatski će se grupirati u jedan album, umjesto da unište prikaz dopisivanja prikazom materijala jednog ispod drugog. Dodir prstom po albumu otvorit će sav sadržaj za pregled, prenosi Tportal.

Uz to je olakšano i samo čavrljanje, na način daje dovoljan jedan potez prstom na pojedine poruke u nekom threadu kako bi se izravno odgovorilo na to. Ovo bi mogla biti posebno korisna opcija za grupne razgovore.

U Appleovoj trgovini aplikacijama App Store novo izdanje WhatsAppa trebalo bi već biti dostupno, a što se tiče Androida, nije objavljen službeni datum iako bi stvari trebalo očekivati vrlo brzo.

Hayat.ba

Podijelite članak