Nemaju ruke, ali to ih nije spriječilo da u potpunosti uživaju u životu (VIDEO)

Linda Bannon i njezin sin Timmy rođeni su bez obje ruke zbog rijetkog nasljednog sindroma koji utječe na rast kostiju. Holt-Oram sindrom pred njih je stavio velike izazove, ali Linda i Timmy uspješno se bore s njima i savladavaju svaku prepreku na svom putu.

Linda je odrastala u Chicagu sa svojim roditeljima, braćom i sestrama. Kaže da joj odrastanje bez obje ruke zapravo i nije bilo teško jer nikada nije smatrala da je drugačija od drugih. 2004. udala se za svog dečka Richarda i ubrzo zatrudnjela, a doktori su im objasnili da bi i njihovo dijete moglo naslijediti sindrom.

“Nakon ultrazvuka sam znala da će biti rođen bez obje ruke. Naravno, bili smo zabrinuti, ali znala sam da i on može živjeti normalan život poput mene“, kaže Linda.

Bila je u pravu. Maleni Timmy naslijedio je maminu hrabrost i pozitivu pa danas bez problema pliva, trenira taekwondo, igra video igre i bavi se svim aktivnostima kojima se bave njegovi potpuno zdravi vršnjaci.

Baš kao i njegova mama, ne osjeća da je drugačiji: “Ja sam kao i sva druga djeca”. “Malo ga frustriraju gumbi, ali jako je pozitivan i zbog toga sam ponosna na njega“, kaže Linda. Mama i sin prava su inspiracija i poticaj na prevladavanje svih životnih nedaća te dokazuju kako ništa nije nemoguće uz snagu volje i potporu okoline.

Index.hr