Portal 072info

Nemili događaji u medicinskoj ustanovi, eskaliralo fizičko nasilje!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

selver-vojic-dr-dragisicU Domu zdravlja Bihać odvijala se prava drama. Navodno, predsjednik Udruženja demobilisanih boraca Općine Bihać Selver Vojić je pretukao doktora Dragišića, objavio je portal ABC, pozivajući se na nezvanične izvore.

– Ne možemo tačno potvrditi zbog čega je tačno došlo do fizičkog obračuna u Domu zdravlja. Jedan izvor navodi da je Vojić prije par dana došao tražiti recept koji mu je doktor Dragišić i dao. Navodno, tablete nisu pomogle Vojiću te je došao natrag žaliti se, na što je doktor Dragišić odgovorio vulgarno, uslijed čega je Vojić nasrnuo na doktora i tukao ga dok ih nisu rastavili.

Drugi izvor navodi da je Vojić zaprijetio da će tužiti doktora, na što mu je ovaj odgovorio riječima “da li ćeš to objaviti u medijima?”, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna – piše spomenuti portal.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dodaje se kako prilikom ovih nemilih događanja u Domu zdravlja nije bilo redovnog osiguranja, iz razloga što je istekao ugovor sa postojećom zaštitarskom agencijom. U toku je procedura oko obnove istog.

U tekstu još stoji kako je Selver Vojić i od ranije poznat po sličnim dešavanjima:

– Prije nekoliko godina je napao i pretukao vozača bivšeg premijera Unsko-sanskog kantona Šemsudina Dedića. 2011. godine brutalno je pretukao direktora Zavoda za zapošljavanje USK-a Mesuda Mešića. Prema tvrdnjama očevidaca, Vojić je presreo Mesuda Mešića na putu ka poslu i napao ga u prisustvu nekoliko policijaca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vojić je zaposlen kao portir u Vladi Unsko-sanskog kantona.

ABC.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME