NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE: Polako se završava sezona na zeničkim bazenima (FOTO)

NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE: Polako se završava sezona na zeničkim bazenima (FOTO)

Polako se završava sezona na gradskim bazenima u Zenici, a česte kiše i vrijeme koje ove sezone nikako nije podsjećalo na ljeto donijeli su za rezultat da su bili rijetki dani kada se zenička javnost odlučila rashladiti na bazenima u Crkvicama.

I pored ove činjenice, veliki broj Zeničana i Zeničanki nastojali su iskoristiti svaki ljetni dan koji im se ponudio, pa je tako i ove godine posjećenost gradskih bazena bila odlična. 

Portal 072info je i ove godine tradicionalno realizovao projekat ‘Doživi ljeto uz 072info’, a u sklopu kojeg su naši čitatelji mogli osvojiti ulaznicu na zeničke bazene. 

Budući da u ponedjeljak počinje nova školska godina, a da se ljetni dani polako opraštaju i da meteorolozi najavljuju kiše, odlučili smo objaviti fotografije našeg Adisa Alića zabilježene na zeničkim bazenima a do sada ih nismo objavljivali. Sve fotografije  možete preuzeti i na našoj Facebook stranici klikom OVDJE, a ostaje nada kako ćemo ipak uspjeti ovog ljeta otići još nekoliko puta i rashladiti se na bazenima u Crkvicama.

[flagallery gid=389]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica