Portal 072info

Neodgovorno i bezobzirno ponašanje izvjesne Amire Fejzić – kandidatkinje zeničke SDA na narednim izborima!

romizaboljuzenicu
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovih dana zenička javnost, ali i roditelji djece sa posebnim potrebama sa kojima radi izvjesna Amira Fejzić, kandidatkinja zeničke SDA na narednim izborima, ostali su šokirani da jedna nastavnica u vrijeme pandemije korona virusa slobodno hoda po predizobrnim skupovima zeničke SDA stranke, pri tome rizikujući da u školu u kojoj radi unese korona virus!
 Zaprepaštuje i izostanak reakcije resornog kantonalnog ministarstva za obrazovanje pod rukovodstvom zeničke SDA, koje je dopustilo da nastavnici hodaju po skupovima političkih stranaka i tako raznose koronu među svoje učenike.
Zanimljivo je da izvjesna Amira Fejzić u svojim pisanjima po društvenoj mreži fejzbuk optužuje aktuelnog i  budućeg gradonačelnika Fuada Kasumovića za neke „propale projekte“, a izostavlja da napiše da su upravo vijećnici zeničke SDA stopirali sve korisne projekte za grad Zenicu, a koje je namjeravao implementirati gradonačelnik Kasumović.
Posebno je poražavajuća činjenica da ista osoba javno na društvenim mrežama neuspješno pokušava optužiti Fuada Kasumovića i njegove simpatizere za „nekakav društveni razdor“, a upravo dotična svojim ponašanjem – hodanjem po predizbornim skupovima, pa potom radeći u školi sa djecom, znatno i bez ikakve odgovornosti narušava epidemiološku sitaciju u gradu Zenici, dok su u isto vrijeme kapaciteti Kantonalne bolnice Zenica ionako prebukirani, a ljekari u borbi sa opakom epidemijom daju zadnje atome svoje snage!
NGG ROMI ZA BOLJU ZENICU

Podijelite članak
  • 23
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

U njemačkom žarištu koronavirusa počinje masovno testiranje djece

Portal 072info

Prof. dr. Sebija Izetbegović: Prebolovala sam koronavirus!

Portal 072info

Evo koliko je i gdje SDA najviše gubila u odnosu na lokalne izbore 2016. godine ili kako je SDA izgubila izbore u cijeloj BiH, a ne samo u Sarajevu!

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME