Portal 072info

“Nepristojni” seks trikovi koje morate isprobati

Ako je u posljednje vrijeme vaš seks sa partnerom postao malo blag, ponudite mu neke slatke trikove… I da, ne usuđujte se da ove trikove pokušavate ako partnera tretirate površno – poslije ovih trikova, poželjet će da ostane sa vama zauvijek!

Ne tako brzo…

Da bi orgazam bio intenzivniji pokušajte sljedeći način: kada osjetite da je sasvim blizu “cilja”, podesite svoj palac i srednji prst tako da zagolicate sam vrh njegovog skrotuma. Masirajte kružnim pokretima 15-20 sekundi i uživajte u rezultatu.

Voli me koliko možeš…

Ostvarite jednu od svojih najcjenjenijih fantazija – zatvorite oči i milujte se dok vas on gleda. Većinu muškaraca ovo vrlo uzbuđuje.

Slatko mučenje…

Počnite poljupcima na usnama, a zatim se lagano spustite na vrat, grudi i stomak. Kada dođete do penisa, i on očekuje poljupce, vratite se nazad. Ponovite nekoliko puta, sve dok vas ne bude molio za…

Gledam te…

Sljedeći put kada odlučite da pružite momku divno oralno zadovoljstvo, potrudite se da oboje budete u blizini ogledala – ovo će vam dugo ostati u sjećanju. Prljavi ples Dobra stara muzika ili neka vrsta klasike, uvijek radi savršeno. Pustite Shade, Beyonce ili Donnu Summer i uz prigušeno svjetlo i čašu finog vina odigrajte ples svom partneru. Ne dozvolite mu da vas dodirne dok ne završite plesnu tačku.

nezavisne.com

Podijelite članak