Nesreća u BiH: Maloljetnik sletio sa puta četvorotočkašem

Policija trake

Maloljetni vozač četvorotočkaša povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na magistralnom putu u Prijedor – Banjaluka u mjestu Srednja Lamovita.

“Na licu mjesta izvršen je uviđaj, kom prilikom je utvrđeno da je do saobraćajne nezgode došlo slijetanjem sa kolovoza četvorotočkaša kojim je upravljalo maloljetno lice koje je zbog zadobijenih povreda upućeno na Univerzitetsko-klinički centar u Banjaluci”,saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu.

“Poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju. Podsjećamo da su u toku 2021. godine u saobraćajnim nezgodama smrtno stradala 3 maloljetnika, od kojih je jedan smrtno stradao slijetanjem četvorotočkašem sa kolovoza. Apel roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetna lica koja su učesnici u saobraćaju”, zaključili su u prijedorskoj policiji. 

ATV