Nestala 39-godišnja žena: Odvezla se od kuće, od tada joj se gubi svaki trag…

5CC9154A 03B4 4C25 BFB5 CEED035F3428
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Policija iz Mrkonjić Grada pozvala je građane da, ukoliko mogu, pomognu u pronalasku 39-godišnje žene koja je nestala prije 10 dana. Radi se o Milijani Perić iz Mrkonjić Grada, a koja se, prema izjavi njenog supruga, u noći sa 19. na 29. decembar udaljila iz porodične kuće u nepoznatom pravcu, piše Oslobođenje.

Policiji u Mrkonjić Gradu, naime, prijavljeno je da se Milijana udaljila te noći iz porodične kuće u Mrkonjić Gradu, odnosno da se odvezla Mercedesom. Automobil kojim se nestala odvezla, kako navode iz PU Mrkonjić Grad, pronađen je sutradan na magistralnom putu Jezero – Jajce, u opštini Jajce, uz obalu Plivskog jezera. 

Nestala je starosti 39 godina, visine oko 170 centimetara, težine oko 70 kilograma, srednje tjelesne konstitucije i duge crne kose, na čelu ima ožiljak dužine oko 15 milimetara. Na sebi je imala zelenu jaknu, plave pantalone i plave patike. 

Policijska uprava Mrkonjić Grad, apeluje na sve građane, ukoliko primjete nestalu ili dođu do bilo kakvih saznanja o njoj, prijave to najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122.