Portal 072info

Nestala kao djevojčica, pronađena kao majka

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

pictures-2013_november-tinejdzerka_554264269

Nakon devet godina od nestanka Koni Lin, porodica je napokon ostvarila svoj san, te pronašla, ovu sada mladu majku sa svojih 25 godina, koja sada ima muža i troje djece te je naseljena u Meksiku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Bilo bi sjajno da je do Dana zahvalnosti dovedemo kući”, otkrila je namjere njene porodice, ali i zajednice u kojoj je odrasla predstavnica lokalne Luteranske crkve koja već prikuplja novac za porodicu nestale. Koni Lin je policiji ispričala da je na dan nestanka sa dečkom otišla na žurku i pretpostavlja da joj je neko te večeri najvjerovatnije sipao nešto u piće jer se probudila u Meksiku, te je do dana današnjeg ostala da živi i da se bori u Meksiku..

Kako se prenosi, njena priča o nestanku je veoma nejasna jer je ona policajcima rekla da je svojevoljno otišla sa tadašnjim dečkom, a njena majka je potvrdila i da se nekoliko dana poslije odlaska čula sa kćerkom koja joj je preko telefona potvrdila da je dobro, ali nije htjela da joj kaže gde je, što je za policiju dosta komplikovano i teže za razjasniti jer sigurno ima dvije verzije cijelog događaja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na svu sreću, Koni se početkom jeseni javila policiji u svom rodnom gradiću, a njen stvarni identitet potvrđen je nakon razgovora s njom na Skajpu. Nestala sada čeka sva nephodna dokumenta i svu papirologiju, kako bi mogla da sa svojom djecom, meksičkim državljanima, uđe u SAD, te će tako svoju porodicu nakon toliko godina upoznati kako treba.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)