AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti

Policijskoj stanici Zvornik 15.03.2021. godine je prijavljen nestanak Nusrete Ahmetović, koja se 9. marta 2021. godine u večernjim satima udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće gdje živjela u mjestu Jošanica, grad Zvornik.

Nakon višednevne potrage za nestalom Nusretom Ahmetović iz Jošanice kod Zvornika, a u koju se prethodnog dana uključila i policija, potvrđen je pronalazak ove osobe. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su jutros da je Nusreta Ahmetović pronađena živa i zdrava.

Podsjećamo nestanak Nusrete prijavljen je policiji koja je saopštila da joj se svaki trag gubi od 9.marta. Nakon velikog broja ljudi koji se uključio u potragu, nestala je pronađena živa i zdrava.

Prema nezvaničnim informacijama četrdesetogodišnja Nusreta Ahmetović napustila je porodicu sa kojom je živjela u Jošanici kako bi započela novu bračnu zajednicu u drugom gradu, ove informacije ubrzano se šire društvenim mrežama i nisu potvrđene.

“Ostavite ženu na miru. Udala se za brata moje prijateljice. Živa je i zdrava. I ne pišite više gluposti” – napisala je izvjesna Džemila Mujan, koja je ujedno podjelila par snimaka sa svojevrsne svadbe, piše Crna-hronika.info.

Doticna Nusreta Ahmetovic iz Jošanice se preudala, zalosno. Ostavila supruga i dvoje maloljetne djece. Da Bog sacuva,…

Objavljuje Ibro JahicSrijeda, 17. ožujka 2021.