Nestala tinejdžerka iz Visokog još uvijek nije pronađena!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

visoko-55243Prije tri sedmice Federalna uprava policije na svoju je web stranicu postavila fotografije i informacije o nestaloj tinejdžerki Melihi Husić.

Kakva je sudbina ove djevojke za sada se može samo nagađati, a iz službene obavijesti može se rekonstruisati šta se zapravo dogodilo.

Navodi se da je na osnovu zahtjeva Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) raspisana potraga za nestalim licem Meliha Husić, kći Sinana, rođena 08.09.1997. godine u Visokom. Prema navodima prijave, Husić je otišla od kuće dana 05.01.2012. godine.

– Mole se svi koji imaju informacije o ovoj osobi da iste dostave najbližoj policijskoj stanici ili putem telefona 122 ili Operativnom dežurstvu Federalne uprave policije 033 261 300 ili putem kontakata na našoj web stranici – navode iz Federalne uprave policije.

U svakom slučaju, s obzirom da je od nestanka proteklo više od godinu i pol dana, dosta je razloga za zabrinutost, posebno jer se s protokom vremena smanjuje mogućnost za pronalazak nestalih osoba.

Izvor: Doznajemo.com