NESTAO BEZ TRAGA: Pjevaču Aci Lukasu prijeti potjernica?!

Podijelite vijest

Izvor iz tužilaštva: Vuksanović se tereti za krivično djelo prevare zato što je Saši Mirkoviću dao mjenice bez pokrića.

Pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, nije se juče pojavio na zakazanom saslušanju u zaječarskoj policiji, pa bi, kako nezvanično saznajemo, policija za njim mogla da raspiše potragu!
Tužilac skuplja podatke

– Izdavanjem mjenica bez pokrića, Vuksanović je počinio krivično djelo prevare, pa je zbog toga bio pozvan u zaječarsku policiju kako bi dao iskaz. On je mjenice dao kao garanciju na ime duga menadžeru Saši Mirkoviću, a iako je uredno primio poziv, nije se pojavio u policiji – kaže izvor Kurira iz tužilaštva.

Naš sagovornik dodaje da bi za Lukasom, ukoliko se u roku od dva dana ne pojavi u zaječarskoj policiji, mogla da bude raspisana policijska potraga! Nezvanično, takođe, saznajemo da je zaječarska policija o svemu obavijestila kolege na Novom Beogradu, gdje Lukas ima prijavljeno prebivalište.

– Krivičnu prijavu tužilaštvu zbog prevare podnio je Mirković, ali je tužilaštvo naložilo policiji da prikupi određene informacije – objašnjava izvor ”Kurira”.

Kako je Kurir pisao, Mirković je Lukasu pozajmio 250.000 evra, a pjevač mu je na ime garancije dao 10 mjenica, ali su one bile bez pokrića.

Iako je dobio sudsku presudu kojom je Lukas obavezan da vrati dug, Saša Mirković nije uspio da naplati potraživanje jer je pjevač svu svoju imovinu prebacio na druge osobe!

Prijeteće SMS poruke

Krivičnom prijavom po kojoj je juče trebalo da bude saslušan, pjevač se tereti i da je prijetio svom bivšem menadžeru.

– Da se pojavio u policiji, morao bi da objasni i prijeteće SMS poruke, koje je slao Mirkoviću, a koje je on dostavio tužilaštvu, kao i telefonski razgovor u kojem je Lukas, navodno, psovao i prijetio menadžeru, ali i članovima njegove porodice – navodi naš sagovornik. Advokat Ace Lukasa Miodrag Vuković tvrdi da njegov klijent nije dobio nikakav poziv iz PU Zaječar.

Kurir