Nestao mladić Admin Šabić, porodica moli za pomoć 

Policija Zenica
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Na društvenim mrežama, u popodnevnim satima, objavljen je apel za sve građane Sarajeva u kojem je navedeno kako je jutros na području glavnom grada BiH nestao mladić Admin Šabić.

Policija po zakonu ne može ništa uraditi dok ne prođu 24 sata od zadnjeg javljanja ili viđenja u javnosti, te je porodica s toga na društvenim mrežama odlučila zatražiti pomoć u pronalasku ovog momka.

Apel za pomoć je posalo, kako se navodi, njegov rođak kazavši da su ga roditelji od jutros tražili i po bolnicama, ali ga nisu pronašli.

“Pozdrav, imam molbu, momak sa slike je jutros nestao u Sarajevu, ne javlja se na telefon, a policija ne može ništa uraditi dok ne prođu 24h. Molim Vas da objavite ako ga neko vidi da javi na broj 062 208 163, u pitanju je moj rođak molim Vas izađite nam u susret. Roditelji su ga tražili i po bolnicama ali nema ga, ime mu je Admin Šabić”, navedeno je, prenosi Crna hronika

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova KS iz kojeg su nam kazali da se trenutno radi na dokumentovanju ovog slučaja.