Nestao muškarac koji je putovao iz Njemačke u BiH, trag mu se izgubio u Sloveniji

Podijelite vijest

Porodica traga za Jovom Stuparom koji je 2. augusta krenuo autobusom iz Njemačke ka BiH, a poslednja informacija koju imaju je da je u Sloveniji udaljen iz autobusa zbog pasoša o tada mu gubi svaki trag.

Kako je za Nezavisne novine rekla njegova sestra Rada Grbić, danima ne znaju šta je sa njenim bratom jer nikada nije stigao u Banjaluku, niti se vratio kući.

Prema njenim riječima, sa njegovog telefona, nakon nestanka, upućena su dva poziva, a osoba sa druge strane strane navodno se predstavila kao policijski službenik koji je tražio vlasnika telefona rekavši da je telefon pronađen na autoputu u Sloveniji.

ČITAJ JOŠ:  U Sloveniji legalizovani istospolni brakovi i usvajanje djece

“On je krenuo autobusom 2. avgusta iz Njemačke, a prevoznik mi je rekao da je zbog pasoša izašao iz autobusa u Sloveniji. Nisam sigurna šta je sa pasošem, da li mu je možda i ukraden, ali uglavnom izašao je zbog pasoša. Snaha ga je čekala u Banjaluci, a on se javio ujutro kada je trebao stići i rekao da se vraća nazad iz Slovenije za Njemačku zbog pasoša i da će doći neki drugi dan”, rekla je Grbićeva.

ČITAJ JOŠ:  Bosanac se nakon pobjede Denisa Bećirovića iz Njemačke vraća kući: Vraćam se, ali ne vjerujem da će se Bakir tek tako pomiriti sa porazom!

Prema njenim riječima, posljednja informacija koju ima je da je njen brat u Sloveniji pokušao ući u neki drugi autobus, ali je iz njega udaljen.

“Njegovu prijateljicu je nakon toga naveče pozvao neko sa njegovog telefona i rekao da zove iz policije, a da je taj telefon pronađen, međutim nema njegovog vlasnika. Tražili su informacije čiji je telefon, a ona im je rekla njegovo ime, prezime i adresu”, rekla je zabrinuta sestra.

Takođe, rekla je da je i porodica odnosno snaha primila još jedan poziv sa njegovog broja te da joj je isto rečeno da je pronađen samo telefon i da vlasnika nema.

ČITAJ JOŠ:  Njemačka: Sve više građana u financijskim problemima, slijedi novi rast cijena

Kako je navela, telefon je bio ugašen nekoliko dana, a potom je u jednom momentu ponovio bio dostupan, ali kada je pokušala nazvati odbijan je poziv, a kasnije je broj postao nedostupan.

“Članovi porodice su sve prijavili policiji, ali nemamo nikakvu informaciju već pola mjeseca. Apelujem na sve koji su putovali i koji su ga možda vidjeli da nam se jave, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju šta je sa mojim bratom”, rekla je Grbićeva.


Podijelite vijest