Nesvakidašnja objava Nedima Sladića koja ovaj put nije o vremenu; Evo o čemu se radi

Screenshot 2 1875 36

Za našeg Nedima Sladića navikli smo da vežemo nepogrješive objave koje govore o vremenskoj prognozi, no ovaj put Sladić nas je iznenadio nešto drugačijom objavom. Evo o čemu se radi:

“Zapitate li se nekada što se djevojke koje se vama sviđaju više ne upuštaju u tzv. “vezice” koje nove generacije naročito vole? Zato što su baš one možda kroz takve scenarije iskusile pakao na svojoj koži koji ostavlja dugoročnu traumu.

Zato što im je dosta da ih tumačite i odmjeravate isključivo po “atributima”, a ne po ljepoti nura, kose, očiju i njenog lijepog smijeha? Žena traži trajnu vezu, čistu ljubav i povjerenje koje se gradi godinama. Traži sigurno utočište. Mirnu luku. Stabilan život bez brodoloma.

Ženu treba dobro razumijeti, a mnogi padaju baš na ovom ispitu. Jer, nema se strpljenja, a sa ženom treba postupati mirno, blago, polahko, pažljivo, nadasve strpljivo.Iskorištavanje žena za jednu noć mora se zakonski strogo kažnjavati u kojem žena ima puno pravo prijaviti počinitelja. Dosta je više poigravanja sa njihovim osjećajima!”

Zapitate li se nekada što se djevojke koje se vama sviđaju više ne upuštaju u tzv. “vezice” koje nove generacije…

Objavljuje Nedim SladićUtorak, 19. siječnja 2021.
Prethodni članakUkrajinka Zorjana krenula na kruzer pa završila u Janji
Sljedeći članakGrad limuna “kao iz bajke”: Čude se kako turisti ne znaju za ovaj biser Francuske