NESVAKIDAŠNJI POPUST: Postani član Fitness&aerobic cluba ELITE, ostvari popust!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Fitness & Aerobic club „Elite” Zenica koji se nalazi u sportskoj dvorani „Arena Zenica” od oktobra 2009. godine pruža usluge fitnessa, aerobica, taeboa, jacuzzia, masaže, saune…

Budući da posjeduju najmoderniju opremu smještenu u ugodnom ambijentu, a da su vam na raspolaganju stručno i ljubazno osoblje ovaj fitness & aerobic klub sa pravom slovi za broj jedan u zeničkoj regiji.

Svakodnevni porast zadovoljnih Zeničana i Zeničanki koji su prepoznali svjetske standarde, samo je još jedna potvrda da kvalitet i ozbiljan pristup poslu uvijek donse isključivo pozitivne rezultate.

FITNESS&AEROBIC CLUB ELITE ZENICA OTVARA NOVU POSLOVNICU

Osim što svakodnevno prate svjetske standarde kada govorimo o opremi, uslovima, prostoru, higijeni, Elite će uskoro u Zenici otvoriti još jednu svoju poslovnicu na atraktivnoj lokaciji u gradu.

Ovim gestom, Fitness&aerobic club Elite postaje prvi i jedini u BiH koji prave franšize fitness centara.

NEPONOVOLJIVA AKCIJA U ELITE-u!!!

Tako je Fitness&aerobic club Elite odlučio povodom otvaranja novog fitnessa upriličiti neponovoljivu akciju, a u okviru koje ostvarujete popust na godišnju kartu. Naime, svi oni koji postanu novi član ELITE-a počev od 14. marta pa do svečanog otvorenja novog fitnesa na Mokušnica, mjesečnu cjelodnevnu kartu plaćat će neponovoljivih 35 KM, a u sklopu koje će moći koristiti oba fitnessa. Iz ELITE-a savjetuju da se učlanite čim prije, budući da se bliži datum otvaranja novog fitnessa na Mokušnicama, a kada će ova akcija završiti.

072INFO TV