Portal 072info

Netflix odlučio povisiti cijene pretplate

resize
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Netflix je krajem oktobra odlučio povisiti cijene za većinu paketa, pa će tako oni najluksuzniji odsad koštati 13,99 američkih dolara i 17,99 dolara. Prije povećanja cijena koštali su 12,99 dolara i 15,99 dolara.

Iako se korisnici neće složiti s argumentima, iz Netflixa su ih spremno ponudili te opravdali težnjom za što kvalitetnijim sadržajem. Svjesni da je konkurencija sve opasnija, a situacija s pandemijom koronavirusa ljude drži više uz male ekrane nego ikad prije, potrebno je stvarati sadržaj zbog kojeg će ostati uz platformu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

– Shvatamo da ljudi imaju više izbora nego ikad i predani smo pružanju još boljeg iskustva našim članovima. Ažuriramo cijene kako bismo mogli i dalje nuditi više različitih TV emisija i filmova – poručili su iz Netflixa.

Nije ni to sve, za Netflix su troškovi porasli nakon što je krenula pandemija, upravo zbog činjenice da se dogodila navala kakvoj nikad nisu svjedočili. Održavanje, stvaranje sadržaja i pružanje vrhunske usluge općenito.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Također, dobra vijest za sve koji koriste najjeftiniji paket je u tome što se cijena za njega nije povećavala – i dalje je 8,99 dolara.

Svim korisnicima minimalno mjesec dana unaprijed će biti najavljena promjena cijena pa će moći odlučiti kako dalje. Treba naglasiti i da Netflix nije dizao cijene od januara prošle godine, kada je došlo do posupljenja sva tri paketa. Prije tog povećanja cijena, one su iznosile po paketima – osam, 11 i 14 dolara.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bit će zanimljivo vidjeti da li će konkurencija iskoristiti ova poskupljenja pa na konto toga pridobiti još pokojeg novog korisnika u svom “asortimanu”.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 5
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME