jagnje na plazi
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Zabava / Zanimljivosti
NER FIT

Ove godine, čini se više nego prethodnih, ljudi su postali sve maštovitiji kada se radi o objedovanju na plaži.

FIXGEHALT

Nakon slike iz Baške Vode u Hrvatskoj, gdje je jedna porodica na plaži namjestila sto i na njemu servirala porodični ručak, i mladića iz Hrvatske koji je spremao palentu na plaži, iz Crne Gore nam stiže snimak koji pretenduje da pobijedi sve.

Na Instagram stranici “Sav taj ludi Balkan“, pojavio se video snimak navodno nastao na plaži Jaz kod Budve u Crnoj Gori, a na kojem se vidi kako nepoznati muškarac okreće jagnje na ražnju, a sve to u blizini kupača koji su ga gledali u čudu.

“Obrtaće jagnje na Jazu ovaj narod.”, navodi se u opisu video snimka koji se od sinoć u nevjerici dijeli po društvenim mrežama.

LIDER

Da se ne radi o šali, svjedoči i cjelokupna ‘oprema’ za spremanje pečenja, poput ašova i ćumura i akumulatora koji pokreće mehanizam ražnja.

“Malo je vruće, ali ajde, je** ga”, čuje se tokom snimanja u jednom trenutku.

Slučajni prolaznici, ali i kupači koji su ležali na nekoliko metara od ovog, do sada neviđenog događaja, nisu mogli da se načude prizoru, baš kao i korisnici društvenih mreža koji su komentarisali kako su možda ostali bez “paradajz turista”, ali da su zato dobili “jagnjeću brigadu”.