Nevjerojatan slučaj u Njemačkoj: Četiri godine popravljali automobil, vraćen joj bez – motora

Screenshot 3 67
Podijelite vijest

Gotovo četiri godine nakon što je žena iz Schwäbisch Gmünda u njemačkoj Saveznoj državi Baden-Württemberg dovezala svoj automobil u radionicu na popravak, napokon joj je vraćen. Osim izuzetno dugog čekanja, automobil joj je vraćen bez motora.

Prema pisanju “Bilda”, kvar je bio na kurburatoru i glavnom cilindru. Brigitte Meyer (73) već je bila platila 3.200 eura za popravak svog BMW-a M3.

Ubrzo nakon toga došlo je do spora između 73-godišnjakinje i vlasnika radionice Matthiasa Meindla, koji tvrdi da je motor morao odnijeti u Austriju na popravak.

Uz to, od žene je tražio da još dodatno plati račun od 3.700 eura.

Nakon što ga je vlasnica tužila, sud je donio odluku da joj vlasnik radionice vrati vozilo. Dopušteno joj je da preuzme automobil u nazočnosti ovršitelja. Popravci nisu bili dovršeni.

“Ništa nije bilo ispod poklopca motora. Tresla sam se od bijesa. Moraju mi još isporučiti motor, rekla je Meyer dodajući kako je to “najveća noćna mora u njezinu životu.

Vlasnik radionice pokušao je objasniti situaciju. Zbog novčanih problema sin od Brigitte Meyer je došao u veljači 2018. i zatražio da popravke stavi na čekanje. Njegova majka je tek u studenom platila račune. Ubrzo nakon toga je tužila vlasnika radionica koji joj je ponudio ograničeno jamstvom. To je značilo da ne može odgovarati za preostali rad koji je potreban.

“Sud je sve odlučio kao što sam od početka predložio” rekao je vlasnik radionice piše Fenix-magazin/IM/


Podijelite vijest