Nevjerovatna situacija u BiH: Dok je imao koronavirus učestvovao u tuči

tuca ilustracija pesnica ilustracija pb aug23
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Policiji u Gradišci protekle subote je prijavljena tuča dvije osobe na benzinskoj pumpi u mjestu Bistrica, a u tuči su učestvovali N.A. i F.K., obojica iz Gradiške.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Gradiška, daljim radom je utvrđeno da N.A. ima rješenje o izolaciji zbog koronavirusa čime je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

“Postupajući po navedenom događaju, policijski službenici su utvrdili da su javi red i mir po članu 12. Zakona o javnom redu i miru (tuča i fizički napad) narušila lica inicijala N.A. i F.К. obojica iz Gradiške, te će protiv istih biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

ČITAJ JOŠ:  Tuga zbog prerano ugašene mladosti: Ovo je identitet mladića koji su sinoć poginuli kod Gračanice

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se po kompletiranju predmeta protiv lica N.A. u redovnoj proceduri dostavi izvještj o počinjenom krivičnom djelu, prenosi portal atvbl.com

GODISNJICA
MARKETING