NEVJEROVATNO: Časna sestra „rasplakala“ žiri (VIDEO)

4ff5d1e275e40124b08b85fd8fa9fee8_L

Na jednoj italijanskoj televiziji kandidatkinja koja se takmiči u muzičkoj emisiji „Glad Italije“, oduševila je žiri, a ujedno postala i hit na kanalu YouTube-a.

Sestra Kristina Skučia, pod velikom energijom i jakom emocijom otpjevala je pjesmu Alicie Keys „No One“, te tako osvojila četiri tastera od strane žirija.

Tokom izvedbe, uspjela je i da namami suze pojedinim članovima žirija, a među kojima je bila i poznata italijanska pjevačica i voditeljica Rafaela Kara.

Dok su njene kolegice, također časne sestre, slavile u backstageu, Kristina je svoj nastup  završila pod velikim ovacijama publike, ali i žirija, te zasigurno odradila posao kako je i namjeravala.

Sestra Kristina pripada „Novom redu“, kome se neki rimo-katolici protive jer smatraju da njegovi pripadnici previše odstupaju od uobičajenog ponašanja vjernika, ne samo tokom bogoslužbenih radnji, već i svojim životom.

Slavnoj Rafaeli Kari se nastup itekako svidio, pa je po njegovom okončanju upitala časnu sestru vrlo jednostavno pitanje:

„Šta mislite, kakva će biti reakcija Vatikana (na ovaj vaš nastup)?“

„Nadam se da će me sada pozvati papa Frančesko“, odgovorila je raspjevana časna sestra Kristina.