Portal 072info

NEVJERUJTE IM SLIJEPO: Osam najvećih zabluda o horoskopu!

Postoji mnogo zabluda i pitanja koja se stalno postavljaju u astrologiji, ali, ako želite razjasnite neke od njih, na pravom ste mjestu. Ovo je 8 najzastupljenijih, nakon čega će vam biti jasno u koje stvari nikako ne trebate vjerovati kada je u pitanju horoskop.

1. Podznak prevladava nakon 30. godine – Netačno!

Podznak je ono što smo mi, naše tijelo, izgled, kakav prvi dojam ostavljamo. Prije ćete prepoznati što je netko u podznaku, nego u znaku, zato je jako besmislena igra pogađanja što je netko u horoskopu. Moguće je da se ova zabluda proširila jer se oko 29. godine događa Saturnov povratak (Saturn se vraća na natalnu postavku), ljudi sazrijevaju u tom razdoblju, mijenjaju prioritete, pa se nekako došlo do ovog zaključka, koji nije točan.

2. Svi Ovnovi su isti, svi Lavovi su isti .. – Netačno!

Ne postoje dvije iste natalne karte, mora se znati sat rođenja da bi se odredio podznak, a na temelju toga cijela karta da se radi, prvo natalna, pa onda prognoze. Čak ni Blizancima nisu iste karte, jer se nisu rodili u egzaktno isto vrijeme i može se odvojeno tumačiti.

3. Karte blizanaca su iste

Jedan minut od 60 sekundi je 4 lučna stupnja. Znači, minut je dovoljan da napravi razliku u postavci planeta, samim tim u cijeloj karti. Moramo znati vrijeme rođenja jednog i drugog.

4. Preciznije je moderna astrologija od tradicionalne ili obrnuto

Nije bitno koja je vrsta astrologije, već je bitno rješenje. Astrolog treba pomoći čovjeku neovisno kojoj se astrologijom bavi.

5. Astrolog mora mi kaže sve lijepo, neću loše vijesti

Ne, on mora kaže sve što vidi, ali na pravi način. Nikako ne smije plaši klijenta, nego mu pomoći da se bolje osjeća nakon analize.

6. Astrolog će mi riješiti sve probleme

Neće, nego može pomoći da se shvati problem i da ga osoba sama riješi. On je pomoćnik, ne vrač ili čudotvorac.

7. Svima može se radi horoskop

Može, ali djeci do 14-e godine nema potrebe raditi, može tek tad neka orijentacija ili zdravlje, ali ako postoji neki problem. Bez pristanka roditelja od 14-18. godine se ne može raditi analiza.

8. Vodenjak je vodeni znak

Ne! Vodenjak je zračni znak, fiksni, muški.

Podijelite članak