Portal 072info

Neymar:Moja leđa su bolje

Brazilski fudbaler i član fudbalskog klupa Barcelona Neymar da Silva Santos Júnior rekao je u četvrtak da se osjeća mnogo bolje i da jedva čeka da počne nova sezona u Španskoj ligi.

Na promotivnom gostovanju u Tokiju nije pokazivao nikakve znakove povrede leđa, zbog koje je ranije završio Svjetsko prvenstvo kojem je njegova zemlja bila domaćin. Ovaj 22-godišnjak bi trebalo u Tokiju da snimi reklamu za japansku firmu koja proizvodi dušeke. Njega je na aerodromu dočekalo oko 700 obožavalaca.

“Moja leđa su bolje i nadam se da ću se pridružiti saigračima što je prije moguće. Moram da budem siguran i nastavim sa rehabilitacijom, kako bih potpuno oporavio leđa i bio 100 odsto spreman”, rekao je Neymar.

Neymaru je Mundijal u Brazilu bio prvo veliko takmičenje sa nacionalnim timom, a završilo se na razočaravajući način, pošto je povrijedio kičmu i na nosilima je iznesen sa terena nakon četvrtfinalne pobjede nad Kolumbijom.Brazilac je prije toga postigao četiri gola u pet utakmica i bio je jedan od najistaknutijih igrača na terenu.

Podijelite članak