Nezapamćen koncert na Jahorini: Marija Šerifović oduševila brojne posjetioce (FOTO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U organizaciji OC Jahorina i Beral music, večeras je na Jahorini održan nezapamćen koncert koji je oduševio sve prisutne posjetioce, a Marija Šerifović i ovog puta bila je na visini zadatka.

Podsjetimo, u okviru otvorenja sezone na Jahorini sinoć je koncert održala grupa Prljavo kazalište, a neprikosnovena Šerifović održala je nezabilježen koncert na ovoj popularnoj planini. 

Svojim hitovima, jedinstvenim interpretacijama pjesama kolega, ali i narodnim repertoarom, Šerifovićeva je još jednom dokazala zašto se za njen nastup uvijek traži ulaznica više.

ČITAJ JOŠ:  Pjesma ‘Dobar vam dan’ mi je podsjetnik šta nikada ne treba da budem

Tako je bilo i večeras na Jahorini, a redovi sat prije koncerta govore da je publika u BiH itekako poštuje i uvijek je dobrodošla da im pokloni muzičku čaroliju.

Osim publike iz BiH, ali i susjednih zemalja, koncert su pratile i brojne poznate javne ličnosti među kojima je bio i Tarik Filipović.

U fenomenalnom koncertu uživao i Tarik Filipović

Večeras, 4. decembra, na programu je koncert popularnog Željka Joksimovića za koji, također, vlada ogromno interesovanje. 

GODISNJICA
MARKETING