Nezapamćena tragedija: Petnaestogodišnjak usmrtio vršnjaka na turniru

policija rotacija nocna
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Velika tragedija dogodila se u Frankfurtu na turniru za nogometaše u kadetskoj konkurenciji na kojoj je stradao dječak iz Berlina, piše Klix.

Petnaestogodišnji nogometaš preminuo je od posljedica povreda na mozgu koje mu je nanio drugi nogometaš tokom međunarednog turnira. Vijest je prenio RMC Sport, koji navodi da je mladić iz Berlina preminuo u bolnici od povreda koje je zadobio.

Stradali nogometaš igrao je za ekipu JFC Berlin tokom turnira u Frankfurtu, kada se potukao sa igračem francuskog Metza.

Za igrača Metza navodi se da je žestoko pretukao rivala te da je od tih posljedica preminuo. Frankfurtska policija naglasila je kako je nogometaš u pritvoru te da njegova kazna nije određena dok se dalje istražuje napad.

Incident je potvrdio i francuski klub Metz, koji ne želi otkriti identitet svog nogometaša dok istraga traje.

Iz Metza su naveli da su duboko šokirani ovom tragedijom te da će nacionalost i identitet koji je počinio ovo djelo tek biti otkriveni.

U jednom od najšokantnijih događaja koje je nogomet vidio posljednjih godina, nadamo se da će istraga doći do kraja te da će autor biti kažnjen na odgovarajući način.