NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Ubio kćerku pa se objesio

Podijelite vijest

Marko B. (35) jučer je ubio svoju dvogodišnju kćerku, a onda izvršio samoubistvo.

Nezapamćena tragedija dogodila se oko 15 sati u Vršcu (Srbija), a počinilac je navodno u poruci najavio užas koji će da počini.

Markova supruga Suzana popodne je dobila poruku koja ju je zaledila.

Ubit ću dijete i sebe – pisalo je, pa je uznevjerena žena odmah pozvala policiju koja je odjurila u njihov stan i zatekla stravičnu scenu.

ČITAJ JOŠ:  Učenica pokušala da se ubije u školskom toaletu

Prema prvim informacijama, otac je kćerku udavio, a potom se objesio. Uviđaj na licu mjesta trajao je do večernjih sati, a kako su ispričali očevici, ispred zgrade svjedočili su potresnim prizorima.

Majka djevojčice, koja je takođe odmah došla na lice mjesta, sjedila je na stepenicama i vrištala „dajte mi da vidim moje dijete“. Ovo je nezapamćena tragedija – rekli su očevici.

Komšije iz zgrade kaže da su Marko i Suzana bili podstanari i da su ih povremeno viđali.

ČITAJ JOŠ:  Užas: Dijete (12) usmrtio drvocjepač

Oni su bili u procesu razvoda, koliko sam čula, tako nju u zadnje vrijeme nismo ni viđali. On je tu bio sa kćerkom. Kad smo danas vidjeli policiju nismo mogli ni da pretpostavimo da se ovako nešto dogodilo. Svi smo u šoku, jadno dijete…- kažu uznemirene komšije.

Zločin koji se dogodio zaprepastio je i Markove kolege iz Gradske uprave gdje je bio zaposlen.

Ne znam šta da kažem… Nažalost, Marka i njegove djevojčice više nema… Mnogo sam se potresla, a i vjerujte mi, svi mi koji smo ga poznavali. Bio je divan i kulturan mladić, izgledalo je kao da je živio za porodicu i kćerku – kažu oni, prenosi Blic.

ČITAJ JOŠ:  Tinejdžer osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva druga

Prema nezvaničnim informacijama Telegrafa, Marko i Suzana bili su u procesu razvoda, I ona ga je navodno prijavila za nasilje u porodici i to je bio glavni razlog zbog kog je želela da se razvede od njega.

Centar za socijalni rad je, uprkos protivljenju majke, odredio da otac viđa dijete.