2053155 screenshot 10 ls 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 16, 2021 @ 17:40
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Dejan Dragojević je navodno varao svoju suprugu Dalilu sa Sandrom Rešić. Naime, pjevačica i Dejan su se  viđali Dalili iza leđa kad god je ona bila odsutna.

NER FIT

Naime, oni su se upoznali na jednoj proslavi gdje je planula ljubav čemu svjedoči i snimak na kojem zajedno igraju i pjevaju, a koji se pojavio nedavno na društvenim mrežama i svima je bilo jasno da se tu već nešto deslio.

Oni su isto veče završili u WC-u restorana gdje su se ljubili i mazili, a nastavili su da se dopisuju i flertuju.

– Dejan je bio vjeran Dalili, obožavao ju je ali do momenta dok se ona nije promijenila i nije htjela da imaju odnose. On je tada počeo da ludi i da se mijenja. Stalno se vadila na ženske probleme, da ima ciklus, da ne smije da ima seks jer ima neku bakteriju, ali zapravo to nije željela, jednostavno se ohladila od njega. Takav odnos su imali u posljednje dvije godine. Dejan se tada jako razočarao, počeo je da pije, jer nije osjećao njenu ljubav, primketio je da se promkenila, ali nije želio da je pritiska.On je mnogo emotivan, ona nije, ona je stamena i hladna kao što i vidite kako se ponaša. Prelomio je jer mi je trebnala nježnost, povjerio mi se šta mu se desilo na jednoj proslaviOn i Dalila su kod prijatelja u Beogradu imali prosalvu rođendana, na kojem je bilo dosta poznatih osoba sa estrade, rijaltija. Među njima je bila i Sandra Rešić u ful izdanju, kako sam ona umije. Čim je došao Dejan je bacio oko na nju, pa je čak i Dalili govorio kako je pevačica dobra pi*ka.Baš se tako izrazio, hteo je da vidi njenu rekaciju, ali nije je bilo. Veče je odmicalo, a Dejan nije smanjivao alkohol, bio je sve pijaniji, i pijanjiji. Gledao je Rešićku i jedva se kontrolisao. U jednom momentu je krenuo da igra sa njom, a Dalila je bila ko zna gdje, jer ga nije konstatovala.Šapnuo je tada Sandri da bi volio da je poljubi i da je čeka kod toaleta. Ona je odlijepila, bila je pijana kao i on, rekla mu je sve ili ništa. Tada su otipšli zajedno u ženski toalet, ljubili su se, , mazili. Tada sam upala ja jer nisam mogla više da čekam, i zatekla ih u zanosu. Dejan me je molio da ništa ne kažem Dalili, a Sandra je samo pobjegla raščupana. Sandra i Dejan su nastavili da se čuju i kuckaju preko tajno memorisanog broja. Pisalo mu je muško ime, ali je Dejan svakako brisao poruke. Kada je Dalila bila na operaciji nosa, morala je da leži u bolnici neko vrijeme, pa je Deki tada pozvao Sandru inkognito kod njih kući. Ona je došla kolima u pola noći, da je niko ne vidi. Bili su zatvoreni u kući tri dana. Sanda je čak oblačila Daliline kripice, kao što su bademantil i veš. Tri burne noći su išle ka tome da se oni ponovo vide u Beogradu. Dejan je uza izgovor imao to što ide da sređuje papire u Beograd, a Sandra ga je čekala u iznamljenom stanu na dan. Imali su nekoliko sati. Dejan sada likuje jer Dalila ne zna za aferu. Čeka momenta kada će servirati svoju osvetu. On i Sandra glume da nema hemije, a zapravo svi vide da gore jedno za drugim i da su zaljubljeni. Dalila će pasti u nesvjest kada bude saznala da je Sandra bila u njenoj kući i da su ona i Dejan ovjerli njihov bračni krevet – završava prijateljica koja je jedava dočekala da sve ispriča i svima dokaže da Dejan nije cvjećka.

Tekst se nastavlja nakon reklame

LIDER