Portal 072info

NIJE DOPUSTIO DA GA IZVUKU IZ OLUPINE dok ne nazove suprugu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2chengNakon saobraćajne nesreće, vozač je ostao zarobljen u svom kamionu. Ubrzo su stigli vatrogasci, ali im on nije dopustio da ga izvuku iz kamiona. Tražio je da prvo nazove suprugu i postavi joj jedno pitanje. Nakon što je dobio odgovor, spašavanje je moglo početi…

Vozač kamiona teško je povrijeđen u saobraćajnon nesreći, a vatrogascima nije dopustio da mu odmah pomognu. Naime, on je prvo htio nazvati suprugu i pitati je hoće li ga voljeti i ako mu amputiraju nogu?!

Kong Huang (35) je nakon nesreće ostao zarobljen u svom kamionu. On je prevozio pijesak, a u jednoj krivini sudario se s automobilom.

Ali, kada su mu spasioci rekli da mu moraju amputirati nogu kako bi ga oslobodili iz olupine, Kong je rekao da će pristati da ga spase samo nakon što nazove suprugu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

-Draga, imam jedno pitanje na koje moraš odgovoriti iskreno. Povrijeđen sam i možda ću izgubiti nogu. Hoćeš li me voljeti i ako budem imao samo jednu nogu? – pitao je suprugu Cheng (29).

Kada je Cheng odgovorila potvrdno, Kong je završio poziv i rekao spasiocima: “Ok, samo naprijed, ja mogu živjeti.”

Nakon operacije spašavanja koja je trajala nekoliko sati, Kong je oslobođen iz olupine i spašen bez amputacije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

-Dvostruko sam blagoslovljen danas. Dobio sam bezuslovnu ljubav svoje supruge, a imao sam sreću da se vratim kao čitav čovjek. Veoma sam sretan – rekao je Kong koji se oporavlja u bolnici.

doznajemo.com/D.Z

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME