NIJE MOGLA DA SLUŠA: Zadrugari napali Rialdino pjevanje

maxresdefault 4 750x422 1

Rialda Karahasanović imala je prilliku  u emisiji “Gledanje snimaka” da vidi kako zadrugari komentarišu da je loše zvučala na žurki, a među najglasnijima je bio Vladimir Tomović.

Ja ne znam šta da kažem, ja znam kako radim svoj posao. Uslovi nisu bili sjajni. Meni Vladimir Tomović nije muzički parametar – istakla je Rialda.

-Zvučala si katastrofa, sudiće narod – poručio je Tomović.

-Uslovi su bili takvi. To nije do Sandre i do mene – pravdala se pevačica.

-Bilo je katastrofa, svi su se smijali – ubacio se Lepi Mića.

-Ja sam poslie rekla da je Rialda top pjevala – urlala je Sandra.

-Meni je mama rekla da je žurka bila nikad gora. Da pjevačice nisu nikako pjevale i kada je Rialda krenula da pjeva, da je puštena muzika. Da pjevači nisu nikakvu atmosferu napravili – ispričala je Miljana.

-Ja sam rekla da ih Bora nije ispratio dobro, da je bolje bilo da su pjevali bez toga – poručila je Marija.

-Nisi tako rekla, rekla si da je žurka sr*nje! Ja vjerujem da bih ja bolju atmosferu napravila. Kada se završi rijaliti, evo, da budemo na jednoj strani Rialda, na drugoj ja. Rialda lijepo pjeva, lijepo izgleda na kameri, obožava je kamera, ali nema harizmu. I Sandra odlično pejva, ali ni ona nema tu harizmu. Ana npr nije toliko lijepa, ali ima harizmu – nastavila je Kulićeva.

Rekla si mi da ću da budem zvijezda – nadovezala se Sandra.

Rialda je iskompleksirana osoba, koja zna da ne umije da pjeva, koju je Ana Bulatović pomela u obračunu. Rekla je da nisam muzičku stručnjak. Nisam, ali ja sam kao 90% nacije. I Ana je rekla da joj se to ne sviđa kao pjevačici. Ermina je rekla neka pjevaju amateri, Mića da je katastrofa, Marija i Čorba, Janjuš nije mogao da sluša… – istakao je Vladimir. Rialda se jutros probudila u suzama,a Sandra Rešić je pokušala da je utješi.

Pink

Prethodni članakBLISTA U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE: Ajša Kapetanović proslavila prvu godišnjicu braka
Sljedeći članakStrast i Zodijak: Ova 3 znaka čeka velika ljubavna sreća u februaru!