Nije se štedjelo: Bh. influenserica organizirala luksuznu proslavu za kćerkin prvi rođendan

Screenshot 3
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Ne tako davno, dječje rođendanske proslave podrazumijevale su tortu ili kolač, sok, grickalice i razmjenu skromnih poklona, međutim vremena su se promijenila.

Danas dječji rođendani imaju temu, boju, profesionalno ukrašene torte, balone, konfete i još mnogo toga pa ponekad više podsjećaju na svadbeno slavlje nego na proslavu rođendana.

Upravo jednu takvu luksuznu zabavu za proslavu prvog rođendana svoje kćerke organizirala je bh. influencerica sa adresom u Dubaiju Sabrina Tubić.

Naravno fotografije sa proslave osvanule su na njenom Instagram profilu gdje je prati preko milion ljudi.

Pazilo se na svaki detalj. Sve je bilo u znaku jednoroga i ljubičaste boje, a djevojčica je na glavi imala i nekoliko šnalica u obliku leptira u ljubičasto-rozim nijansama.

“Sretan prvi rođendan našoj princezi Daneen”, napisala je Sabrina ispod jedne objave.

Inače, Sabrina je rodom iz Kalesije, a već nekoliko godina sa suprugom Dinom živi i radi u Dubaiju. Sabrina se 2016. godine potpuno posvetila zarađivanju putem interneta, a tada je dala otkaz na poslu kako bi se potpuno posvetila društvenim mrežama. Sabrina je diplomirana pedagogica, a posao je napustila nakon što je postalo jasno da od Instagrama, YouTubea i bloga zarađuje mnogo više.

Klix.ba