Portal 072info

Nije Vlado kriv, Čelik je davno zbog drugih propao?!

1237072_600169730021065_1865529664_n

Kao što nam je svima dobro poznato 14. kolo BHT Premier lige BIH bilo je ujedno i prekretnica za već do tada jako slab Čelik. Utakmica u kojoj je Široki Brijeg odnio tri boda i tako napravio veliku pometnju u upravi, rezultirala je i odlaskom trenera Vlade Jagodića. 

Nakon, kako kažu iz uprave, “sporazumnog” prekida na inicjativu čelnika Čelika, Jagodić je spakovao svoje stvari i otišao. Tim odlaskom ne samo da je Čelik ostao bez trenera, nego se definitivno ugasila i posljednja svijeća nade za Čelik.  Kad je došao vratio je nadu u bolje sutra, u neki bolji Čelik, skupio sve Robijaše na Bilino Polje, jednostavno oživio je do tada klub koji se borio za opstanak. Nakon lošeg starta i priča o odlasku Vlade Jagodića mnogi su mu vjerovali i dalje polagali nade u njega, ali isto tako bilo je i onih koji su ga krivili za cijelu situaicju. Da li je Jagodić kriv ili ne vidjet ćemo u nastavku sezone, ali nešto što smo našli na jednoj od Čelikovih Facebook stranica sigurno će nam svima otvoriti oči. Izgleda da je komentar napisan baš od nekog ko jako dobro poznaje Čelik, a prenosimo ga u cijelosti i bez korekcija, pa prosudite sami.

“Kvazi menadzeri i tatini sinovi su Celik doveli do dna.Ja cu sad reci i ponoviti pricu koja je mene opametila i natjerala da ne gledam Celik… sezona 2008 kad smo bili treci odmah iza Modrice i Sirokog.Zadnje kolo 1.Modrica 2.Celik 3.Siroki. Celik zadnje kolo u Sarajevu igra ja avionom Amsterdam Beograd dolazim u Beogradu uzimam taxi i za Sarajevo.Bio sam dobar sa Ismetom Celom pitam ga da nam dadnu bodove.Celo zove Mucu Muhameda da dadnu Celiku bodove Muco mu odgovara da Celik ne interesuje evropa i da Zaim nece bodove.Od tada Ludila nema vise na Bilinom polju.A ti igraci koje ste naveli da bi mogli da budu treneri Beganovic medju prvima su prodavali bodove 3 za 3 igrali…Jedina svijetla tacka kluba su Senad Brkic i Amir Japaur…Ja sam dolazio 2000 km prevalim da dam podrsku klubu u borbi za opstanak 2 x u Zepce isao po bodove pare davao za karte 800 robova na grbavicu kad su isli,kupovao sudiju da ostane Celik a da ispadne Banovicka Buducnost i dok se nisam te 2008 uvjerio da je sve to uzalud i da Celik sluzi samo da bi neki uzimali sitnu lovu prestao sam da dolazim,,,, Dokaz da smo te sezone morali u Intertoto kup i gubimo od Radanovica iz crne gore najzalije mi je bilo Ismeta sarajlica koji je cupao svim silama da dobijemo bodove ali Zaim je bio tito i njega nije evropa interesovala
boje se da nas uefa ne pretrese papire sve te nelegalne radnje koje su se vrsile u Celiku…Najjaca afera Matko je prodan u Bugarsku a Celik mora da plati Hrvatskom dragovoljscu 140.000e.Ko fol za sve je kriv Matkov menadjer njega ce tuziti zbog laziranja ugovora.Samo da se stisa javnost i umire navijaci.Kad je ovaj predmet bio na sudu NIKAD!!!!pERCINI IGRACI SU SE PRODALI I OBESTECENJE ZA NJIH 3-CU LJEVAKA MAHMUTA I VRSAJEVICA SMO MORALI DA PLACAMO HR DRAGOVOLJCU…PA ONDA Michael Laudrup u Celiku aaaaaaaaaaaaaaaaa ma ima toga ti ljudi su doveli Celik do dna a ne Vlado Jagodic” – R.D.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box