Portal 072info

NIKAD NIJE KASNO Muzika za dušu u programu OBN TV

I ove nedjelje, 24.04.2016. od 21 sat na OBN TV u MUZIČKOM SHOW „Nikad nije kasno“ očekuje nas sjajna zabava uz vrhunske interpretatore, ljude koji su u mladosti propustili iskoristiti svoj talenat.

U nastavku trećeg kruga emisije “Nikad nije kasno”, videjćemo kako je i zašto stari šmeker narodne muzike i tvorac velikog hita iz sedamdesetih godina “Moj živote šta li mi te truje “, Živadin Kojić Žića (77 god.) podijelio preko 100 karanfila publici u studiju. Njegov rival u ovom duelu bio je Teufik Tufo Veletanlić (59 god.) iz Sarajeva koji je po sopstvenom priznanju i njegov učenik. Ankicu Terzić iz Banja Luke su svojim glasovima u baražu vratili gledaoci u takmičenje, a ona se pojavila sa svoje dvije unuke na snimanju i zajedno sa njima otpjevala pJesmu “Kad ja pođoh na Bembašu ” dok je njena “suparnica” inače magistar turizma Nevena Stojić iz Beograda, otpjevala “Samo pjesma zna”. Aca Plavić je ispričao priču kako je svom sinu koji je trebao da se zove Milorad zbog opklade dao ime Dragan, a još jedan magistar, ovoga puta magistar basa iz Skoplja Blagoje Marotov, obradovao žiri i publiku najboljim ratlukom iz Makedonije. Kompletnoj zabavi dsvoj pečat je dao i Džej Ramadanovski koji je pored Saše Miloševića Mareta i Viktorije bio specijalni član žirija.
-Nikad nije kasno je prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pjevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvijezda, vječnih talenata. Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pjevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pjevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Krou shoe gledaoce će i ovoga puta voditi Dragana Katić. Žika Jakšić će i dalje biti najemotivniji sudija.

Novo izdanje je na programu OBN TV u nedjelju 24.04.2016. od 21 sat!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box