Portal 072info

NIKAD NIJE KASNO Pričama o neostvarenim snovima i vokalnim sposobnostima mnogi kandidati su i sinoć dirnuli srce publike…

Show  “Nikad nije kasno” koji se emituje se na OBN TV  svake nedjelje, od 21 sat predstavlja takmičenje veterana u glasovnim mogućnostima. Show i sinoć u prvoj emisiji drugog kruga nikoga nije ostavio ravnodušnim. Nevjerovatna energija i nevjerovatni talenti, volja i ljubav koju tolike godine gaje prema toj neostvarenoj životnoj želji – da se profesionalno bave muzikom učinili su da takmičari sinoć briljiraju.

Pričama o neostvarenim snovima i vokalnim sposobnostima mnogi kandidati su i sinoć dirnuli srce publike kraj malih ekrana, ali i žiri, Sašu Miloševića Mareta, Vericu Šerifović i Sergeja Ćetkovića ali i kreatora koncepta showa Žiku Jakšića.

Predstavili su se sjajni kandidati, izuzetni pjevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Šansu da se ponovo pojave na sceni i nastave takmičenje dobilo je samo njih petero. Dalje su prošli: Šefćet Hamidović Ringo, Ljiljana Dobrosavljević, Jovan Rašić, Gordana Ćirić Kostić i Milutin Sretenović Sreta.

Novo izdanje showa Nikad niej kasno je na programu OBN TV u nedjelju 10.01.2016. od 21 sat.

Podijelite članak