Portal 072info

Nikad nije kasno: Ususret finalupjevači ostavili srce na sceni

Show koji ima dušu na TV OBNopet će pokazatisve što publika želi: dušu, talent i nezaboravne hitove. Do finala je preostalo nepunih mjesec dana i rezerviraju se posljednja mjesta za tu veliku večer.

Došao je red i na posljednju emisiju 4. kruga, koja će odrediti sudbinu osam kandidata. U narednom krugu je samo pet mjesta, a veterani koji su preostali pjevaju “za sve pare”! Zbog ogromnon životnog iskustva unose emocije u sve što prezentiraju na sceni, a nerijetko su pjesme povećene djeci, ženama, muževima ili majkama. Posebnu čar showu će dati sitne provokacije na relaciji Žika-kandidati koje će na svoj način potpirivati i Mare. Uz Mareta u žiriju sjede ovoga puta Marinko Rokvić i Dragan Brajović Braja, koji će imati težak zadatak. Pjevat će se i pomalo zaboravljene pjesme poput “Gubim te”Sene Ordagić ili “Samo njega sanjam” Mirsade Bajraktarević, što će mnogima biti ulaznica za sjećanja o mladosti i prošlosti. Zbog toga je ova emisija i toliko posebna i voljena.

Senka Panić, Ranko Džiknić Džile, Marija Rankova, Arif Galijašević i Pero Milo, Fernanda Lefterija Janković Lindt, Goran Stanković i Danijela Milijevićn ostavili su srce na velikoj sceni. Petero njih plasiralo se u naredni krug, a troje će na internet glasovanje.Još jednu sjajnu emisiju show programa Uživajmo svi zajedno večeras od 20:55h u još jednoj odiseji dobre muzike – “Nikad nije kasno”!

Podijelite članak