Portal 072info

NIKAD NIJE KASNO: Vrhunski muzički užitak

U nedjelju, 15.05.2016. od 21 sat u četvrtom krugu muzičkog showa „Nikad nije kasno“ u programu OBN TV gledaoce očekuju izuzetni pjevači koji će pokušati i u godinama (45+) napraviti muzičku karijeru.

U novom izdanju showa “Nikad nije kasno”, osim vrhunskih interpretacija gledaoci OBN TV moći će čuti i nove angedote takmičara veterana.

Oni su već osvojili publiku svojom spontanošću ali i životnim pričama i situacijama kroz koje su prošli. Tako ćemo saznati kako jedna greška u koracima može nekoga koštati čak i zatvora poput Milorada Pavlovića – Arse iz Vlasotinca koji je jednom zbog tuče u kafani platio visoku cijenu.

Mnogi nisu uspjeli na sceni i zbog nerazumjevanja porodice, a takvo iskustvo imala je Milica Veljović iz mjesta Leška na Kosovu koja se iz tog razloga nije aktivno bavila poslom koji je najviše voljela – pjevanjem. Njeno izvođenje pjesme “Sejdefu majka buđeše”, dirnut će mnoge.

Od takmičara ćemo  videti i čuti Marka Žigmanovića iz Subotice i Momira Jevtovića-Šmekija iz Nikšića koji će se predstaviti pjesmama “Bijelog Dugmeta”. Poznati pevač Novica Negovanović pohvaliti će jednog od takmičara show – Šefćeta Hamidovića – Ringa da je novi “kralj sevdaha” i njega ćemo takođe vidjeti u novomizdanju.

Gledaoci su odlučili da Ivana Petrovića Ivka vrate u takmičenje. Ivko je oduševio gledaoce kao konobar, bibliotekar, ali najviše kao pjevač!

Nastupe veterana budnim okom prate, komentarišu i ocenjuju članovi žirija u sastavu: Saša Milošević – Mare, Snežana Đurišić, Željko Vasić i Miki Jevremović.

Voditeljica showa je Dragana Katić.

Nikad nije kasno na programu OBN TV je u nedjelju 15.05.2016. od 21 sat!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box