“Niko mi ne vjeruje koliko godina imam”: 91-godišnjakinja otkrila tajnu mladolikog izgleda

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Kada je 90-godišnja žena podijelila svoju tajnu mladolikog izgleda, ostavila je sve u šoku. Žena izgleda tako dobro da niko ne vjeruje da ima 91. Izgleda fantastično, vitko, zdravo i savršenog je držanja. 

Starenje je nešto čega se mnogi plaše. Bore i opuštena koža nisu najprivlačnije, i iako vidimo da se sve više pojedinaca odlučuje za botoks i tretman filerima kako bi zaustavili starenje, ne žele svi ići tim putem. I ne moraju. 

90-godišnja žena je podijelila svoju tajnu mladolikog izgleda i sve ostavila u šoku. 

Obožavateljica fitnessa Dalyce Barnett Radtke objavila je video svoje 90-godišnje mame na društvenim mrežama, ispitujući je o njezinom zdravom načinu života. 

Starica je otkrila da i dalje vježba svaki dan i ima vrlo jednostavan režim ljepote koji njezinoj koži daje mladenački sjaj. Njena rutina njege je začuđujuće jednostavna – to je sapun, voda za čišćenje i losion za lice.

Žena izgleda tako dobro da niko ne vjeruje da ima 90. Obučena u svijetloplave farmerke i crveni džemper, izgleda fantastično, vitko, zdravo i savršenog držanja.

Dalyce je rekla da njena mama nema nikakvu posebnu tajnu i da je stvarno sretnica zbog svoje dobre genetike. 

Starija žena je počela ići u teretanu u svojim šezdesetima, hrani se zdravo i zahvalna je na svakom novom danu.

“Nešto u meni daje mi do znanja da se osjećam bolje kada se krećem. Nisam išla u teretanu godinama i godinama,” priznaje ova 90-godišnjakinja. 

https://www.tiktok.com/embed/v2/7207170304861572398?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Fradiosarajevo.ba%2Fmagazin%2Fzivot-i-stil%2Fniko-mi-ne-vjeruje-koliko-godina-imam-91-godisnjakinja-otkrila-tajnu-mladolikog-izgleda%2F488524%3Futm_source%3DNaslovna%26utm_medium%3DUvod_5&embedFrom=oembed

Njena rutina u teretani uključuje barem sat i pol, možda i malo više, vježbanja, tri do četiri puta sedmično.

Malo vježba s loptom, malo istezanje, malo tegovi, kardio na traci… I ne samo da njezino tijelo izgleda besprijekorno, nego i lice. Ne radi se o rasipanju i skupim kremama protiv starenja.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7207168608454266158?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Fradiosarajevo.ba%2Fmagazin%2Fzivot-i-stil%2Fniko-mi-ne-vjeruje-koliko-godina-imam-91-godisnjakinja-otkrila-tajnu-mladolikog-izgleda%2F488524%3Futm_source%3DNaslovna%26utm_medium%3DUvod_5&embedFrom=oembed

Video je očito impresionirao mnoge jer je pregledan nevjerojatnih 2 miliona puta. Svi su zapanjeni činjenicom da je žena u devedesetima.

Neke od reakcija su: 

“Devedeset i još uvijek nosite farmerke.”

“Njeno držanje je besprijekorno.”

“Pomaže joj što nije obučena kao 90-godišnjakinja, nema sijede kose, šminke itd…”

“Nemojte me zezati da joj je 90. Ona je najljepša ostarjela žena koju sam ikad vidio, oduševljen sam,” prenosi 24sata.hr