Niko ne laže kao Blizanac: A ni ovi horoskopski znaci nisu naivni

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Astrologija može da otkrije mnogo toga o karakteru čovjeka. Ako niste sigurni koliko možete da vjerujete svojim prijateljima, svom partneru i svojim kolegama, provjerite da li se nalaze među ovih pet znakova – jer su oni najskloniji laganju i prevarama.

5) BIK

Bikovi su inače vijerni svom partneru, ali ako otkriju da ih je on izdao, potpuno će se promijeniti i krenuće da se svete. Oni ne opraštaju svojim neprijateljima, a muškarci su mnogo osvetoljubiviji od žena Bikova.

4) OVAN

Ako treba, Ovnovi su u svakom trenutku spremni da smisle laž. Veoma su vrijedni i društveni, ali vole tuđe zasluge da pripisuju sebi, jer su željni pažnje. Ako ih neko prevari, to će sigurno da mu vrate.

3) LAV

Lavu je naophodno da bude u centru pažnje. A kako bi to postigao često prelazi i granice dobrog ukusa. Zbog toga je sposoban da laže i izmišlja, pa i da izda bliske osobe.

2) RIBE

Ribama nimalo nije teško da lažu i obmanjuju druge kako bi očuvali svoje ime i svoju slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju i po tome što želi da u drugima izazove zavist. Ako ih partner prevari, i Ribe će bez ustezanja prevariti njega.

1) BLIZANCI

Pazite se Blizanaca – oni će najvjerovatnije izigrati vaše povjerenje i izdati vas. Blizanci su veoma pričljivi, pa htjeli oni ili ne, ne mogu sačuvati tajnu. A kada je otkriju trećoj osobi, uvijek je još malo začine. Često izvrću istinu da bi izvukli neku korist za sebe.