Portal 072info

Nikšić u Zenici podijelio članske kartice: Zajednički raditi na jačanju SDP-a

U organizaciji Općinske organizacije Socijaldemokratske stranke BiH u Zenici na prigodnoj svečanosti, u sali Gradskog vijeća, članovima su podijeljene nove članske kartice, koje im je uručio predsjednik Nermin Nikšić, prenosi bh. novinska agencija Patria.

– Ovo je aktivnost koja ima više svečarski karakter gdje širom BiH na osnovu odluka Vanrednog kongresa o evidenciji članova SDP BiH i evidentiranje svih onih koji se prvi put učlanjuju u SDP, uručujemo članske kartice. SDP ima ljude koji su opredijeljeni i spremni dalje raditi zajednički na stvaranju sve jačeg SDP-a, jer bez jakog SDP-a, nema ni jake države Bosne i Hercegovine – kazao je Nikšić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U dosadašnjim provedenim aktivnostima na obnovi članstva u SDP-u Zenica navode da su tokom ove godine primili oko 1.050 novih članova, koji će do općinskih, kantonalnih i općih izbora u ovoj partiji dobiti članske kartice. Svi reevidentirani članovi sa izmirenim članarinama će sudjelovati na izborima, koji će biti održani na principu Jedan član – jedan glas.

nap.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME